Tago Moto centar

Partneri | 15:37 18.03.2024.

TAGO MOTO CENTAR je jedinstven moto objekat na teritoriji Srbije gde na jednom mestu svaki ljubitelj motocikala može pronaći motor, skuter, kvad kao i različitu moto opremu za sebe i za svoj motocikl. Izložbeni prostor je koncipiran kao multibrending objekat - svojevrsna robna kuća za vrhunske i široko rasprostranjene brendove, kao i za kupovinu povoljnih brendova motocikala i moto opreme. TAGO MOTO CENTAR omogućava široku i raznovrsnu ponudu za svačiji ukus i džep. U posebno dizajniranom prostoru površine 500 m2 možete videti izložene nove i polovne motocikle poznatih brendova i probati registrovane demo motociklie različitih marki i modela. Takodje možete videti i na licu mesta probati različitu moto opremu čuvenih svetskih proizvodjača, za vozača, suvozača kao i za vaš motocikl. 

 

Pored prodajnog tu je i servisni centar za održavanje motocikla u garantnom i vangarantnom roku, sektor za prodaju i ugradnju rezervnih delova, ulja i guma, montažu dodatne opreme itd. Pravi, tradicionalni i posebno dizajnirani motoraški kafić je sastavni deo TAGO MOTO CENTRA gde naši posetioci rado razmenjuju iskustva i prave zajedničke planove za moto ture. TAGO MOTO CENTAR je član GOTA GRUPE koja već 30 godina uspešno posluje na auto-moto tržištu Srbije i nalazi se na ulazu u Novi Sad, sa autoputa iz pravca Beograda u okviru novog poslovnog objekta auto – moto centra Tojota i Citroen površine 5.000 m2. TAGO MOTO CENTAR u zavisnosti od brenda posluje kao ekskluzivni uvoznik za Srbiju, kao ovlašteni diler i serviser za Novi Sad ili Vojvodinu, ili samo kao uvoznik, kupac i prodavac novih i polovnih motocikala, skutera, kvadova i različite nove moto opreme. Bez obzira na uvoznički ili dilerski status sa proizodjačem TAGO MOTO CENTAR je vaš iskreni partner i na sve prodate proizvode i usluge svakom kupcu daje garanciju!

 

DUCATI, CFMOTO, HUSQVARNA, BENELLI, ROYAL ENFIELD I VELOCIFERO su brendovi motocikala, skutera, ATV,UTV i SSV vozila koje možete pronaći u ponudi Tago Moto Centra kao zvaničnog dilera (prodavca i servisera) za Srbiju.

 

Takođe, u našoj ponudi su i svetski poznati brendovi moto opreme za koje je naša kompanija zvanični uvoznik i distributer za Srbiju: TOURATECH, MODEKA, NEXX, TRILOBITE, LEO VINCE, XRC, LAMPA, OPTILINE I BIKE-LIFT.

 

U pratećem programu ulja, guma i maziva, naša ponuda obuhvata zvaničnu dilersku prodaju brendova: MICHELIN, DUNLOP, BARDAHL а u ponudi kao zvaničan diler imamo i VESTA prikolice za motocikle, kvadove i drugu namenu.

 

U programu polovnih vozila najprodavaniji brendovi (pored postojećih koje zastupamo) u našoj ponudi su: BMW, HONDA, YAMAHA, SUZUKI, KTM i HARLEY DAVIDSON.

 

Dobro nam došli
Vaš TMC
TAGO MOTO CENTAR

Tagovi: Yamaha, dunlop, cfmoto, husqvarna, BMW, ducati, honda, ktm, suzuki, harley, michelin, Modeka, Malaguti