Mass Company

Partneri | 20:10 05.01.2022.

Privatna firma Mass Company d.o.o. osnovana je februara 1993. godine, sa ciljem da kao porodična kompanija postavi nove standarde u zastupanju, trgovini i partnerskom poslovanju.

Sedište firme MASS Company d.o.o. se danas nakon skoro 30 godina poslovanja prostire na 3000 m² najsavremenijeg prodajno-edukativnog poslovnog prostora.

Tokom godina, sa rastom i razvojem firme, rasla je i potreba za proširenjem našeg tima koji su u početku činile 2 osobe a danas broji 20 zaposlenih koji svojim profesionalizmom i uslugom čine da se svi naši partneri osećaju podjednako uvaženo i sigurno.

Tradicija koju gajimo od samog osnivanja kompanije je da je potrošač uvek u centru pažnje. Naš glavni cilj je da im ponudimo proizvode vrhunskog kvaliteta i originalnog porekla, da izađemo u susret njihovim željama, zahtevima i očekivanjima a zahvaljujući njihovim povratnim informacijama u mogućnosti smo da konstantno unapređujemo poslovanje.

Glavna orijentacija  firme bazira se na plasmanu proizvoda vrhunskog kvaliteta, svetski poznatih firmi za koje smo od samog početka smo stvarali najbolje pozicije za plasman na tržištu.

Tagovi:

Najnovije vesti iz ove kategorije