Motomania

Partneri | 20:16 01.01.2022.| Autor: moto-berza.com

Motomania je moto šop koji nudi svojim kupcima  širokom asortimanu moto brendova tako da ćete kod njih pronaći sve što vam je potrebno za sigurnu i uzbudljivu vožnju, sa fokusom na vrhunski kvalitet i stil.

U njihovoj ponudi se nalazi brend RST, koji je poznat po izuzetnoj izradi i inovativnom dizajnu. Bezbednost im je prioritet, zbog čega su sve njihove moto jakne napravljene od visokokvalitetnih materijala koji pružaju odličnu zaštitu, istovremeno omogućavajući udobnost i slobodu kretanja.

Kada je u pitanju sigurnost i zaštita od krađe Motomania nudi proizvode dobro poznatog brenda OnGuard. 

Takođe Motomania nudi i visokokvalitetna Hel teflonska kočione creva, koje su dizajnirane da poboljšaju performanse kočenja i omoguće vam veću kontrolu nad motociklom. 

Ako želite ostati povezani tokom vožnje, Motomania takođe nudi komunikacione uređaje Interphone.

Kada su kacige u pitanju u njihovoj ponudi se nalaze kacige Premier, Astone, Tucano Urbano, Kabuto i Vemar. Ovi brendovi su poznati po svojoj bezbednosti i vrhunskom dizajnu. Bez obzira na vaš stil vožnje i njihova ponuda zadovoljiće sve vrste vozača i pružiti vam maksimalnu zaštitu.

Pored toga, Motomania nudi širok asortiman drugih neophodnih stvari za vozače i njihove motore. Od zaštitne opreme do proizvoda za održavanje, imaju sve što vam je potrebno da unapredite svoje iskustvo u vožnji kao i da održite svoj motocikl u vrhunskom stanju.

Posetite ih u njihovom prodajnom salonu u Beograduna koji se nalazi na adresi Bulevar Mihajla Pupina 10E lok16.
 
Motomania d.o.o
Bulevar Mihajla Pupina 10E lok16
11000 Beograd, Srbija
T: +381 11 311 09 41
T: +381 11 313 13 35

 

Tagovi: Tucano, Interphone, onguard, rst, premier, Astone, Tucano Urbano, Kabuto, Vemar, Hel