Razgatlioglu od naredne godine u BMW-u!

WSBK | 14:50 23.05.2023.

Posle četiri uspešne sezone sa Yamahinim WSBK timom, Toprak Razgatlioglu će napustiti tim i preći u BMW Motorrad.

Od naredne sezone, Toprak će voziti BMW M 1000 RR kao član ROKiT BMW Motorrad WSBK tim.

Od svog debija u šampionatu, 2018. godine, Razgatlioglu je dosledno demonstrirao svoj talenat. Već u prvoj sezoni je osvajao podijume, postavljajući teren za svoju izuzetnu karijeru. Sa impresivnim rekordom od 33 pobede i ukupno 93 podijuma na 168 WSBK trka, Razgatlioglu se etablirao kao jedan od najboljih vozača u ovoj oblasti.

Dr Markus Šramm, šef BMW Motorrad-a, izrazio je toplu dobrodošlicu Razgatliogluu, rekavši: "Drago nam je što možemo da mu poželimo dobrodošlicu u naš WSBK fabrički tim od sledeće sezone. Veoma sam ponosan što je Toprak odlučio da se pridruži našem timu. Ovo je korak koji gleda u budućnost za naš projekat i snažna posvećenost kompanije šampionatu."

Mark Bongers, direktor BMW Motorrada, priznao je Razgatliogluove izuzetne veštine i pohvalio njegovu ličnost na stazi i van nje. Bongers je istakao očekivanje oko saradnje i obećavajuću budućnost koja je pred timom.

Dalje najave u vezi sa raspodelom drugih partnerstava vozač-tim biće objavljene u dogledno vreme. Dolazak Topraka Razgatlioglua u BMW Motorrad porodicu signalizira uzbudljivo poglavlje za tim dok se priprema za izazove i trijumfe predstojeće WSBK sezone.

Tagovi: BMW