Novi salon za ljubitelje adrenalina u Novom Sadu!

Domaće vesti | 19:27 27.09.2023.
Za sve ljubitelje brzine, slobode i adrenalina - došlo je vreme da se pripremite za nešto veliko! 
 
Autopromet Motors, posle Beograda, otvara svoj novi salon i u Novom Sadu.
 
Ovaj svečani trenutak označava proširenje prisustva Autopromet Motors-a u Srbiji i donosi mogućnost ljubiteljima motocikala u Novom Sadu da se upuste u nezaboravno iskustvo istraživanja i kupovine vrhunskih motocikala. 
 
U novom salonu u Novom Sadu će biti izloženo četiri brenda! 
 
Jedna od najuzbudljivijih novosti je da će u novom salonu pored brendova QJMOTOR i Zontes za koje je Autopromet Motors ovlašćeni uvoznik, svoje mesto naći i brendovima MotoMorini i Sym, čiji je Autopromet Motors postao ovlašćeni diler. 
 
zontes novi sad
 
Ovo partnerstvo obećava motociklistima iz Novog Sada i okoline kupovinu izvanrednih modela motocikalal i skutera koji zadovoljavaju najviše standarde u industriji.
 
Novi salon u Novom Sadu se nalazi na adresi Temerinska 52, a u salonu ćete pronaći i stručni tim entuzijasta koji će vam pomoći da pronađete savršeni motocikl za vaše potrebe.
 
qjmotor novi sad
 
Bez obzira da li ste strastveni avanturista na otvorenom putu, ljubitelj klasičnih motocikala ili gradski vozač, novi salon ima sve što vam je potrebno da započnete svoju sledeću avanturu.
 
Autopromet Motors srdačno poziva sve ljubitelje motocikala da posete novootvoreni salon, dok za dodatne upite možete ih kontaktirati putem telefona na broj +381 60 5002 462.
 
moto morini novi sad
 
zontes novi sad
Tagovi: sym, qjmotor