Autopromet Motors Test Day u Novom Sadu

Domaće vesti | 20:59 09.05.2024.

Uzbudljiv događaj za sve zaljubljenike u adrenalin i slobodu na dva točka je pred nama! Autopromet Motors poziva sve ljubitelje vožnje na "Autopromet Motors Test Day", zakazan za 18. maj, sa početkom u 12 časova u njihovom salonu koji se nalazi u Novom Sadu na adresi Temerinska 52.

Šta vas čeka na ovom spektaklu? Pa, ništa manje nego ekskluzivan pristup najnovijim modelima motocikala i skutera poznatih brendova poput Zontes, QJMotor, Moto Morini i SYM. Spremite se da testirate i doživite vrhunsko iskustvo vožnje na modelima poput Zontes E350, D350 i 350X, QJMotor SRT 550 X, SRT 800 SX, SVT 650 X, FORT 350, SRK 400, SRV 550 ST, SYM Cruisym 300 i TL 508, kao i Moto Morini X-Cape i Seiemmezzo Scrambler.

 

qjmotor

Ali to nije sve! Za sve posetioce pripremljen je sladoled i kafa kako bi se osvežili i napunili energijom za nezaboravno iskustvo koje ih čeka.

Cilj ovog događaja nije samo testiranje vozila već i zajedničko druženje i razmena iskustava vozača. Sigurni smo da će svi prisutni imati o čemu da pričaju posle ovog događaja, jer brendovi poput Zontes i QJMotor rapidno zauzimaju svoju poziciju na tržištu Srbije, zašta razlog sigurno postoji!

 

salon ap motors

Svi zainteresovani za vožnju i druženje mogu doći 18. maja i odabrati model koji žele da testiraju. Bitno je napomenuti da je neophodno imati vozačku dozvolu i preporučljivo je poneti sopstvenu moto opremu, posebno kacigu.

Autopromet Motors Test Day je događaj koji ne smete propustiti ako ste ljubitelj brzine i slobode na dva točka. Ubeležie datum 18. maj u svoj kalendar i pripremite se za ovo nezaoboravno iskustvo!

 

sym salon novi sad

Tagovi: sym, qjmotor