Održan spektakularni Test Day u Autopromet Motors-u

Domaće vesti | 10:01 20.05.2024.

Uzbudljiv događaj za sve zaljubljenike slobode na dva točka održan je za vikend z salonu Autopromet Motors-a u Novom Sadu.

 
Događaj pod nazivom "Autopromet Motors Test Day", održan je u subotu 18. maj u salonu Autopromet Motors-a koji se nalazi u Novom Sadu na adresi Temerinska 52.
 
Veliki broj bajkera i zaljubljenika u motocikle i skutere koji su prisustvovali ovom spektaklu imali su ekskluzivan pristup najnovijim modelima motocikala i skutera poznatih brendova poput Zontes, QJMotor, Moto Morini i SYM. 
 
autopromet motors
 
Bajkeri iz Novog Sada u okoline koju su došli u prilično velikom broju imali su mogućnost da testiraju i dožive vrhunsko iskustvo vožnje na modelima poput Zontes E350, D350 i 350X, QJMotor SRT 550 X, SRT 800 SX, SVT 650 X, FORT 350, SRK 400, SRV 550 ST, SYM Cruisym 300 i TL 508, kao i Moto Morini X-Cape i Seiemmezzo Scrambler.
 
test modeli
 
Pored vožnji, posetioci su mogli da uživaju u osveženju - sladoledu i kafi, što je dodatno upotpunilo atmosferu događaja. Ova aktivnost bila je osmišljena da se posetioci osveže i napune energijom za nezaboravno iskustvo testiranja vozila.
 
sladoled crnavca
 
Cilj ovog događaja nije bilo samo testiranje vozila već i zajedničko druženje i razmena iskustava vozača ovih brenodva. Sigurni smo da su svi prisutni imati o čemu da pričaju posle ovog događaja, jer brendovi poput Zontes i QJMotor rapidno zauzimaju svoju poziciju na tržištu Srbije, zašta razlog sigurno postoji!
 
Svi prisutni su se vratili kući bogatiji za novo jedinstveno iskustvo koje im je priredio Autopromet Motors. Razgovori o ovom događaju sigurno će se nastaviti, jer su mnogi pronašli svoje nove favorite među prikazanim modelima.
 
testiranje motora novi sad
Tagovi: sym, qjmotor