DUCATI "We ride as one" održan u Novom Sadu!

Domaće vesti | 11:51 13.05.2024.
U subotu 11.maja 2024. u organizaciji Tago Moto Centra regionalnog dilera DUCATI-a i uvoznika Burnout-a, u Novom Sadu je održan jedinstveni skup i vožnja "Dukatista" koja se organizuje u svim državama sveta kada se uz podršku dilera i uvoznika okupljaju vlasnici DUCATI-a i voze svi zajedno kao jedna porodica pod sloganom svi vozimo kao jedan - We ride as one"
 
O prestižu, performansama i kvalitetu DUCATI brenda ne treba previše trošiti reči, pa se u skladu sa imidžom brenda oko 50 Dukatija i 60-ak "Dukatista" okupilo ispred i u salonu DUCATI-a u Tago Moto Centru u Novom Sadu na Zrenjaninskom putu, zatim su organizovano krenuli u vožnju novosadskim bulevarima uz radosne pozdrave mnogobrojnih prolaznika. 
 
ducati day srbija
 
Posebno je bilo zanimljiovo na Petrovaradinskoj tvrđavi, za Novosađane popularnoj "đavi" gde su se turisti oduševili kad su videli moćne mašine kako kruže na platou tvrđave, uz prigodna slikanja i podršku foto drona koji je sve vreme pratio atraktivnu DUCATI kolonu.
 
We ride as one
 
Na kraju okupljanje je završeno na keju u poznatom novosadskom brodu restoranu Zeppelin gde su po prelepom majskom danu mnogobrojni šetači mogli da vide uz kej poređane u nizu DUCATI modele dok su vozači i suvozači na Dunavu napravili predah uz prigodan ručak i druženje na brodu. 
 
Iako lepe, slike samo malo dočaravaju zadovoljstvo učesnika dogadja i svih onih koji su Dukatiste videli i moćni zvuk mašina čuli ali i posebno zadovoljstvo uvoznika i dilera koji su ovaj događaj zajedno organizovali.
 
We ride as one
Tagovi: ducati