Održan CFMOTO - Moto test day u Novom Sadu

Domaće vesti | 18:57 22.04.2024.

U subotu, 20. aprila, Novi Sad je bio mesto uzbuđenja za sve bajkere jer je Tago Moto Centar organizovao nezaboravan događaj pod nazivom CFMOTO - MOTO TEST DAY. Ovo je bio prilika za sve ljubitelje brzine da se upuste u avanturu testiranja najnovijih modela CFMOTO motocikala.

 
Tri CFMOTO premijere 450 SR-S, 450 CL-C i definitivno najveći CFMOTO hit ove sezone model 450 MT, su obeležili ovaj događaj svojom pojavom. Gosti su imali privilegiju da ne samo da ih vide, već i da osete snagu i performanse ovih vrhunskih mašina na terenskom poligonu, kao i na gradskim ulicama. Ali to nije bilo sve! Svi prisutni su mogli da isprobaju i i ostale popularne modele iz game CFMOTO kao što su 800 MT Explore, MT 700, NK 800, NK 650, 700 CLX Adventure i 300 NK.
 
tago moto centar
 
CFMOTO je već poznat kao lider u svetu ATV vozila, a sada se pokazuje da isto tako briljira i u svetu motocikala. Ovaj događaj nije samo bila prilika za vožnju, već i za druženje i deljenje strasti sa istomišljenicima.
 
tago moto centar
 
Ako vam je promakao ovaj spektakl, ne brinite! Tago Moto Centar u Novom Sadu je otvoren svakog radnog dana od 08 do 18h na adresi Zrenjaninski put 6. Tu vas čeka široka ponuda motocikala, skutera i kvadova, uključujući brendove poput Ducati, Touratech, Husqvarna, Modeka, Nexx, Trilobite, Benelli, Leo Vince, Royal Enfield, XRC, Lampa, Malaguti i mnoge druge atrakcije koje će zadovoljiti sve ukuse i želje ljubitelja brzine.
 
tago moto centar
Tagovi: cfmoto, husqvarna, ducati, Modeka, Malaguti