TAGO MOTO CENTAR izlaže na sajmu Motopassion 2024

MotoPassion | 12:30 18.03.2024.

Poznata novosadska moto kompanija TAGO MOTO CENTAR i ove godine će nastupiti na beogradskom moto sajmu, na istom dobro poznatom mestu, u hali br. 4.

 

TAGO MOTO CENTAR je ovlašćeni prodavac i serviser za region Vojvodine za poznate brendove kvadova i motocikala CFMOTO, DUCATI, HUSQVARNA, BENELLI I ROYAL ENFIELD a od ove godine i ekskluzivni uvoznik za Srbiju za italijanski brend skutera VELOCIFERO.
 
TAGO MOTO CENTAR je takođe je zvaničan uvoznik za Srbiju i distributer za mnoge svetske brendove moto opreme - TOURATECH, NEXX, LEO VINCE, TRILOBITE, MODEKA sa kojima je i do sada nastupao na beogradskom sajmu.
 
tago moto centar
 
Ove godine, pored pomenutih brendova moto opreme TAGO MOTO CENTAR premijerno nastupa na sajmu kao uvoznik za Srbiju i sa brendovima moto opreme: LAMPA, OPTILINE, XRC i BIKE-LIFT.     
 
tcm moto bendovi                  
 
Nastup na sajmu je prodajnog karaktera pa je tako na štandu TAGO MOTO CENTRA u hali br. 4 moguće kupiti raznu moto opremu najnovijih kolekcija za 2024. godinu od kaciga, obuće i garderobe, preko razne zaštitne i dodatne opreme za motocikle sve do moto opreme za putovanja sa posebnim popustima do 30%.
 
Tokom trajanja sajma isti sajmski popusti i ponuda važiće i u atraktivnom salonu TAGO MOTO CENTRA u Novom Sadu na adresi Zrenjaninski put br. 6 gde je na jednom mestu na izložbenom prostoru od preko 500m2 moguće videti i kupiti nešto iz najvećeg asortimana kvadova, motocikla, skutera i moto opreme.                     
                                        
Više o svemu na sajtu www.tagomotocentar.com ili na telefon 021 21 55 451
 
tcm svi brendovi
 
Tagovi: cfmoto, husqvarna, ducati, Modeka