Plattner Motors stiže na Motopassion sa svojim premijum brendovima!

MotoPassion | 13:31 12.03.2024.

 Plattner Motors najavljuje veliko pojavljivanje na sajmu Motopassion!

 
Pomno pratimo puls motociklističke scene i radujemo se što možemo najaviti da će Plattner Motors ove godine zasijati na sajmu Motopassion! Spremni su da vas oduševe svojim izvanrednim asortimanom opreme kako za vas, tako i za vaše motocikle.
 
Njihov spektar premium brendova poput Dainese, AGV, Alpinestars, Akrapovič, Shad, Cardo, Sena, Pirelli itd. nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.
 
Bez obzira na vaš stil vožnje ili preferencije, imaju nešto za svakoga.
 
Međutim, posebno izdvajamo neke od najnovijih i najuzbudljivijih proizvoda koji će sigurno privući vašu pažnju. Zavirite u svet novih AGV kaciga s modelom K6 koji će vam pružiti ne samo izvanrednu zaštitu već i nezaboravno iskustvo vožnje. Ne propustite priliku da istražite Cardo Packtalk Edge za bezgranično povezivanje dok ste na putu, kao i Pirelli Diablo Rosso IV gume koje će osigurati vrhunsku kontrolu i performanse.
 
Jedan od proizvoda koji ćemo posebno istaći jeste Shad Terra Black Alu kofer - savršen spoj stila, praktičnosti i izdržljivosti. Ovaj elegantni dodatak ne samo da će poboljšati vašu vožnju, već će i pružiti sigurno i pouzdano skladištenje vaše opreme.
 
Plattner Motors poziva sve ljubitelje brzine i vrhunskog kvaliteta da posete njihov štand na Sajmu Motopassion koji se održava na Beogradskom sajmu od 21. do 27. marta. Budite deo ove izuzetne moto manifestacije i otkrijete najbolje što moto svet ima da ponudi jer "VREME JE ZA KVALITET".
 
Tagovi: Dainese, AGV, Alpinestars, Akrapovič, Shad, Cardo