Segway Snarler stiže u novim bojama!

Domaće vesti | 13:41 16.06.2023.
Segway Snarler u FULL EQUIPPED varijanti nam stiže u tri nove kombinacije boja tokom meseca juna.
 
U pitanju su kamuflažno-crna, sivo-crvena i mat crna.
 
Jedan od ATV modela koji zauzima važno mesto u ponudi kompanije Segway je Snarler 600GL u benzinskoj varijanti.
 
U pitanju je prava mehanička zver. Uz snažno "telo" impozantne linije, jednostavnog vizuelnog stila, kao i dizajn konstrastnih boja, stvara jedinstvenu i prepoznatljivu estetiku. Pomenuta estetika je hrabra, samouverena i radikalno drugačija.
 
Što se linija tiče, one su elegantne, stvaraju moderan i aerodinamičan izgled.
 
Segway Snarler
 
Agregat Snarler 600GL modela je izuzetno snažni jednocilindarski četvorotaktni DOHC agregat, zapremine 570 kubika, koji na raspolaganju ima 44 KS i 48 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Ono što je važno je da se radi o vozilu koja ima odlične performanse na malom broju obrtaja, izvanrednu startnost i fantastično ubrzanje. U punoj brzini je nezaustavljiv i stvara nezaboravan osećaj u vožnji.
 
 
Zahvaljujući elektronskom sistemu ubrizgavanja goriva, motor se odlično prilagođava visokim i niskim spoljašnjim temperaturama i vožnji na visokoj nadmorskoj visini.
 
Za još jedan važan deo vozačkog iskustva koje donosi Snarler 600GL je sistem pametnog upravljanja (Smart Moving & Smart Fun) preko mobilne aplikacije, koji omogućava vozačima da pristupe podacima vozila u realnom vremenu. Na ovaj način, imaćete pametnu interakciju sa vašom mašinom i dosta opcija poput bezbednosnih postavki, podešavanja vožnje, mape sa lokacijama, bežično povezivanje sa vozilom i to sve u realnom vremenu.
 
Segway Snarler
 
 
Snarler ima gasne amortizere, koji zajedno sa ramom izuzetne jačine mogu bez problema da savladaju svaki izazov i da pruže odlične performanse na svakoj vrsti terena. Dolazi sa aluminijumskim felnama 14" Wanda gumama i beadlock zaštitom.
 
Tu su i tri režima rada elektronskog sistema upravljanja (EPS): standardni, sportski i režim koji nudi dodatnu udobnosti. Njih možete birati koristeći mobilnu aplikaciju.
 
 
Snarler je izuzetno kompaktan. Visok je 143 cm, dug 234 cm, širok 128 cm, a od 0 do 60 km/h ubrzava za 4,6 sekundi.
 
Za dodatne informacije kontartirajte uvoznika i distributera za Srbiju www.segwaypowersports.rs ili posetite njihov prodajni salon na adresi Auto-put za Zagreb 32, Beograd, telefon: 063/35-99-99.
 

 

Tagovi: segway