Segway AT5 od danas zvanično u Srbiji

Domaće vesti | 22:02 02.10.2023.
Segway AT5 zvanično je stigao u salonu ovlašćenog uvoznika za Srbiju. Ovaj luksuzni ATV je prava poslastica za ljude koji traže snagu, izdržljivost i neustrašivost u jednom vozilu.
 
Segway AT5 se ističe svojim impresivnim izgledom i karakteristikama koje postavljaju nove standarde u svetu lakih ATV-ova. Sa moćnim DOHC motorom od 499 kubika, ovaj ATV isporučuje 39 konjskih snaga, omogućavajući vam da ubrzate od 0 do 60 km/h za svega 4.6 sekundi.
 
at5 snaga
 
Segway AT5 se ne plaši izazova terena i s lakoćom savladava strme nagibe od 39 stepeni.
 
Njegova robusna estetika i hrabre linije doprinose njegovom samopouzdanju i snazi, čineći ga neustrašivim saputnikom u svim avanturama.
 
Kada je u pitanju sigurnost i vidljivost, Segway AT5 nikako ne razočarava. Sa farovima od 400.000 lumena, pruža izvanrednu vidljivost u mraku, čineći svaku vožnju bezbrižnom.
 
led svetla
 
Njegov impresivan rezervoar za gorivo od 19 litara omogućava vam duže avanture bez potrebe za čestim punjenjem. Podesivi EPS (električni servo upravljač) nudi tri režima Comfort, Standard i Sport, prilagođene različitim terenima i vašim afinitetima.
 
Segway AT5 poseduje kočioni sistem sa četiri diska, kao i prednje i zadnje blokade diferencijala, što vam daje puno samopouzdanje u savladavanju svih izazova terena.
 
at5 kocnice
 
Jedna od ključnih prednosti ovog modela je njegova sposobnost da preveze teret od lovačke opreme do građevinskog materijala, sa kapacitetom nosača od 100 kg i potencijalom vuče od 600 kg. Za one koji trebaju dodatni prostor za skladištenje, dostupna je dodatna oprema za povećanje skladišnog prostora.
 
at5 dimenzije
 
Što se tiče cene, Segway AT5 nudi neverovatnu vrednost za svoje karakteristike. Po trenutnoj ceni od  6.490€ umesto redovnih 6.690€, ovaj luksuzni ATV postaje još primamljiviji!
 
Za dodatnih 500€ može se dobiti varijanta sa servo upravljačem.
 
at5 cena
 
Ovaj model je za sve avanturiste i istraživače koji žele nezaboravna iskustva na nepristupačnim terenima, a sada je prava prilika da se priključite revoluciji među luksuznim ATV-ima po promotivnoj ceni.
 
Ovaj luksuzni ATV je stigao na naše tržište a više informacija možete saznati od uvoznika i distributera za Srbiju www.segwaypowersports.rs ili posetite njihov prodajni salon na adresi Svetolika Nikačevića 1, Auto-put za Zagreb, Beograd, telefon: 063/35-99-99.
Tagovi: segway