TMC predstavlja tri nezaobilazna brenda za novu moto sezonu

Domaće vesti | 03:40 20.06.2024.

 Tago Moto Centar vam predstavlja tri brenda moto opreme sa kojima je skoro nemoguće da u novoj moto sezoni ostanete neprimećeni! Sva tri brenda će vam pružiti vrhunski dizajn i udobnost ali i najvažnije - izuzetnu bezbednost! 

 

NEXX - poznati portugalski brend kaciga koje su sinonim za dizajn, bezbednost i funkcionalnost! 
Iako ovaj opis dosta govori o kvalitetu brenda, dodaćemo još jedan važan podatak da čuveni nemački brend "Touratech" za koji verujemo da je svaki motociklista čuo, svoje kacige proizvodi upravo u NEXX fabrikama. Zašto? Odgovor je jasan: NEXX-ov slogan je "Helmets for life". Kompletni fokus proizvodnje usmeren je na bezbednost, udobnost i kvalitet, čime konkurenciju polako ali sigurno ostavlja daleko iza sebe.
 
nexx kacige
 
TRILOBITE - česki brend koji je pomerio granice dizajna u moto svetu! 
Ako ste ikada poželeli da direktno sa motocikla sednete u otmeni kafić ili restoran a da pri tome izgledate sređeno za izlazak - to je sada moguće uz TRILOBITE! Naravno da je u moto svetu pored lepog izgleda bezbednost na prvom mestu, zato TRILOBITE ni na tom polju ne zaostaje! TRILOBITE svoju moto opremu radi sa ugrađenima vlaknima Aramida i Kevlara i sa tehnologijom od 3 štepa. Toliko su sigurni u svoj proizvod da garantuju da je oprema izdržljiva i kada bi došlo do pada bri brzini i većoj od 80 kilometara na čas! Ukoliko bi se pokazalo drugačije Trilobite poklanja nov proizvod! U prilog svemu navedenom ide i potvrda da je TRILOBITE na ovogodišnjem Beogradskom Moto Sajmu osvojio nagradu od Automobilskog Foruma za najbezbedniji i najinovativniji brend moto opreme, na šta su svi iz Tago Moto Centra jako ponosni! 
 
trilobite srbija
 
XRC - Češki brend moto oprema koji vam pored fenomenalnog dizajna pruža i veoma pristupačne cene! 
XRC brend je prvi put predstavljen u Srbiji na nedavno održanom sajmu Motopassion u  Beogradu i predstavlja podbrend TRILOBITE-a koji je već prisutan na našem tržištu. Pravljen je za motocikliste koji vole "klasiku" ali u svom asortimanu imaju i komade savremenog i modernog dizajna. Kod izbora moto opreme, pored bezbednosti koju svi navedeni brendovi pružaju kupcima je bitna i cena, zato XRC pored fenomenalnog dizajna i lepih komada kaciga, jakni, pantalona i rukavica, pruža i veoma pristupačne cene!
 
xrc moto oprema
 
Ako ste ograničili svoj budzet Tago Moto Centar ima rešenje jer misli na sve i pruža samo najbolje po pristupačnim cenama! Upoznajte se sa novim brendovima i proizvodima na sajtu www.tagomotocentar.com gde možete pogledati široki asortiman moto opreme, motocikala, skutera i kvadova iz njihove ponude! Posetite ih u jedinstvenom objektu u Srbiji, u Novom Sadu na adresi Zrenjaninski put 6. 
 
Za dodatne informacije pozovite 021 21 55 451. 
 
tago moto centar shop
Tagovi: