Touratech Srbija organizovao moto turu do planine Tare

Domaće vesti | 10:29 11.06.2024.

Touratech proizvodi visokokvalitetne dodatke za motocikle više od 30 godina. Zahtevni vozači motocikala iz celog sveta cene kvalitet neuništivih delova. Oko 350 sličnih entuzijasta radi u sedištu Nideršah kako bi osigurali da se nove ideje uvek pretvaraju u najbolje proizvode za fantastična iskustva na motociklu.

 
Već dugi niz godina, brojni proizvođači motocikala kao što su BMW, Ducati i KTM su počeli da cene neuporedivu stručnost Touratech-a te im je ukazano poverenje da baš oni proizvode dodatke za ove visoko cenjene brendove motocikala. 
 
Touratech Srbija na Tari
 
Touratech je uvek bio mnogo više od proizvođača motociklističke opreme i opreme za vozače. Kompanija je deo međunarodne zajednice za putovanja motociklima od osnivanja 1990. Ne samo da je Touratech uvek blizak trendovima na sceni zahvaljujući bezbrojnim putovanjima svojih zaposlenih - Touratech uvek daje i svoj doprinos. Svake godine, turistički događaj u sedištu kompanije u Niderešahu je jedan od najvećih sastanaka motociklističkih putovanja u svetu. A sa avanturističkim seoskim stazama (ACT) i Backcountry Discovery Routes (BDR) Touratech je stvorio koncept koji omogućava putnicima motociklima da sami iskuse avanture motocikala u brojnim evropskim zemljama, SAD pa tako i u našoj Srbiji. 
 
Touratech Srbija na Tari
 
Tago Moto Centar je 25.05.2024. organizovao jednu ovakvu turu i to na prelepoj srpskoj planini Tari. 
 
Touratech je kao strateški partner podržao ovu turu opremivši vozače i motocikle adekvatnom opremom. 
 
Grupa od 14 vozača se iz Novog Sada, Beograda i Čačka uputila ka Tari i to preko Valjeva i Debelog brda. 
 
Touratech Srbija na Tari
 
Sa nekoliko pauza za osveženje i nešto dužom pauzom na vidikovcu Banjska stena odakle se pruža neverovatan pogled na jezero Perućac i selu Sekulići odakle se sa prelepog vidikovca moglo uživati u pogledu na jezero Zaovine, grupa je prošla oko 600km (grupa BG) odnosno 800km (grupa NS) u tom danu. 
 
U povratku se grupa uputila ka Mokroj gori, preko Mačkata ka Čačku gde se grupa razišla uz zalazak sunca noseći sa sobom prelepe utiske, uspomene i želje za novim okupljanjem. 
 
Touratech Srbija na Tari
 
Ovakva putovanja su dokaz da motociklizam spaja lepo i korisno, vrši razmenu iskustava, utisaka i novih ideja. 
 
"Made for adventure" je zaista adekvatan moto kompanije koja svojim inovacijama, grupama širom sveta kao što je bila ova srpska, pruža neverovatnu avanturu i sigurnost pri upravljanju motociklom. 
 
Touratech Srbija na Tari
 
Tagovi: BMW, ducati, ktm