Upoznajte CFMOTO novitete na danima otvorenih vrata!

Domaće vesti | 11:01 23.03.2024.

 Premijerna prezentacija novih modela CFMOTO motocikala i ATV-ova oduševila publiku u Beogradu

 
U utorak, 19. marta, u salonu CFMOTO u Beogradu, održana je ekskluzivna prezentacija koja je privukla pažnju medija i ljubitelja motocikala širom regiona. Ovaj događaj je bio prilika da se premijerno predstave fantastični noviteti iz brenda CFMOTO.
 
Na prezentaciji su bili prisutni pripadnici medija i posebne zvanice, koji su imali privilegiju da prvi put u Srbiji vide ove nove modele. Među modelima koji su predstavljeni su motocikli 450CL-C, 450SR-S, 450MT, kao i ATV modeli CFORCE X i CFORCE X10. Svaki od ovih modela donosi inovacije i vrhunske performanse koje će zadovoljiti čak i najzahtevnije ljubitelje vožnje.
 
cfmozo
 
Ovom prilikom, želimo da obavestimo javnost da će svi zainteresovani imati priliku da vide ove nove modele uživo u CFMOTO salonu u Beogradu tokom dana otvorenih vrata koji će se održati u periodu od 21. do 27. marta (radno vreme je od 9 do 19h uključujući subotu i nedelju)
 
Ovo je idealna prilika da se upoznate sa najnovijim dostignućima u svetu motociklizma i ATV vožnje, kao i da se konsultujete sa stručnim timom o svim pitanjima i detaljima vezanim za ove ali i ostale impresivne CFMOTO mašine.
 
Posetite njihov salon koji se nalazi na adresi Prešernova 13 u Beogradu gde vas očekuju dodatna iznenađenja tokom dana otvorenih vrata!
 
 cfmoto
Tagovi: cfmoto