Vansezonski popust na Dunlop gume

Domaće vesti | 10:03 11.10.2023.
Uvoznik Dunlop guma za Srbiju, firma DUM DOO, sa ponosom najavljuje ekskluzivnu prodajnu akciju za ljubitelje moto i skuter vožnje. Ovaj vansezonski popust pruža neponovljivu priliku da unapredite svoju vožnju i obezbedite sebi najbolju sigurnost na putu.
 
Akcija traje od 15. oktobra 2023. do 15. februara 2024. godine!
 
Svi ljubitelji Dunlop guma mogu ostvariti značajan popust od čak -17% na kompletan asortiman Dunlop moto i skuter guma tokom trajanja ove akcije.
 
Zašto Dunlop Gume?
 
Dunlop je sinonim za kvalitet, sigurnost i vrhunske performanse u svetu guma. Njihova vrhunska tehnologija i inovacije garantuju da ćete imati besprekoran kontakt sa putem, čak i u zahtevnim uslovima vožnje.
 
Ovo je prilika koju ne smete propustiti da osigurate najbolje za svoj motocikl ili skuter.
 
Dostava na Teritoriji Cele Srbije!
 
Naručivanje Dunlop guma nikada nije bilo lakše. Dostava je moguća na teritoriji cele Srbije, što znači da bez obzira gde se nalazite, možete iskoristiti ovu neverovatnu ponudu.
 
Kontakt Informacije:
 
Za sve dodatne informacije, kao i za poručivanje guma, možete kontaktirati DUM DOO putem telefona na brojevima: 011/30-48-283 i 011/30-48-284. Takođe možete posetiti njihov zvanični sajt na www.autogume.info a ako želite lični kontakt, posetite ih od ponedeljka do petka od 9h do 17h ili subotom od 9h do 15h na adresi Jovanke Radaković 25i u Beogradu.
 
Ne propustite ovu izvanrednu priliku da osigurate sebi najbolje Dunlop gume po neverovatnoj ceni. Akcija važi na količine sa lagera, zato požurite i osigurajte svoje gume već danas!
 
Vaša sigurnost na putu zaslužuje najbolje.
Tagovi: dunlop