Dunlop spreman za EICMA sajam

Eicma | 16:40 31.10.2023.

Dunlop će se vratiti na EICMA, predstavljajući svoje najnovije modele i najinovativniju liniju guma do sada. Prisustvo na milanskom salonu pruža savršenu platformu za razgovor o uzbudljivim planovima za budućnost s dilerima, partnerima i vozačima širom industrije motocikala.

Dunlop će na EICMA sajmu predstaviti svoju kompletnu Trail liniju, uključujući najnoviji dodatak ovom asortimanu, Trailmax Raid. Trailmax Raid, Dunlopov prvu 50/50 pneumatik za on/off-road, pušten je u prodaju u martu. Trailmax Raid će se na sajmu naći zajedno sa drugim pneumaticima iz Dunlop linije, Trailmax Meridian, Trailmax Mission i Trailmax Mixtour.Dunlop će na EICMA sajmu imati priliku da proslavi jednu od najuspešnijih motokros sezona ikada, u kojoj je osvojila AMA Supercross i Pro Motocross titule, uz pobede na FIM Svetskom prvenstvu u motokrosu i trkama Motocross of Nations.

Novi Geomax MX34 će biti predstavljen kao deo Dunlopovog šireg asortimana guma za motokros i terenske trke, pokazujući vozačima kako su gume razvijene u najtežim trkačkim okruženjima, uz povratne informacije od najboljih svetskih vozača.U narednoj godini, Dunlop će potvrditi svoju posvećenost najvišim nivoima motociklističkih trka kroz svoja partnerstva sa FIM Endurance World Championship (EVC) i FIM Motocross World Championship šampionatim, i najavljujući vesti da će biti glavni sponzor i ekskluzivni dobavljač guma za sve klase Campionato Italiano Velocita (CIV).

Luka Davide Andreoni, menadžer marketinga motocikala kompanije Dunlop je prokomentarisao: "EICMA nam pruža fantastičnu platformu za povezivanje vozača u industriji, i mi smo oduševljeni što smo se vratili na vodeću svetsku izložbu motocikala. Ovaj događaj nam omogućava da predstavimo naše najnovije inovacije, kao što su Trailmax Raid i Geomax MX34, i demonstriramo pionirsku tehnologiju unutar njih celokupnoj moto zajednici."

Tagovi: dunlop