Novi Svartpilen 401 premijerno na sajmu Motopassion

MotoPassion | 18:22 22.03.2024.

Na ovogodišnjem Motopassion sajmu u Beogradu, ljubitelji motocikala imaju priliku da prvi put uživo vide najnoviji dodatak Husqvarna linije - Svartpilen 401.

 

Ovaj model bez sumnje predstavlja ultimativno vozilo za vožnju u gradskoj vrevi. Lagan, kopaktan i zaista prepoznatljivog dizajna, predstavlja svež pristup u segmentu gradskih dvotočkaša.

 

Jedinstveni izgled koji kombinuje klasični i moderni dizajn dodaje poseban šarm ovom motociklu. Perfektno uklopljen rezervoar od 13 litara stopio sa celokupnim dizajnom kao i sedište visine 820mm koj je takođe uključeno u dizajn i napravljeno od visokokvalitetnih materijala kako bi pružilo maksimalnu udobnost.

 

Svartpilen 401

 

Pokreće ga jednocilindrični agregat 398,6 kubika snage 33 kW, koji je dizajniran da bude lakši od prethodnika pružajući izuzetne performanse.  Kao standardna oprema tu je i kvik šifter za maksimalno lako menjanje brzina. Za sigurno zaustavljanje brine vrhunski Bosch ABS sistem i diskovi od 320 mm napred i 240 mm pozadi.

 

Svartpilen 401

 

Novi model dolazi sa potpuno novim čeličnim ramom koji je jači, ali i lakši od prethodnog, dok izmenjena ergonomija osigurava poboljšano iskustvo u vožnji. Tu je i podesivo WP vešanje koje osigurava udobnu vožnju i preko najgrubljih puteva.

 

TFT kontrolna tabla od 5 inča prikazuje sve vitalne informacije vozaču, a postoji i mogućnost povezivanja sa telefonom preko Bluetooth-a. Prednja i zadnja LED svetla dodatno doprinose vidljivosti i stilu.

 

Svartpilen 401

 

Husqvarna Svartpilen 401 stiže kao vrhunski izbor za sve ljubitelje gradske avanture, kombinujući performanse, stil i udobnost na jedinstven način.

 

Za sve dodatne informacije pozovite broj 011 848-6590 ili posete sajt www.husqvarna-motorcycles.rs

 

Svartpilen 401

 

Tagovi: husqvarna