Prvi pogled na Triumph Tiger 900 Aragon

Noviteti | 11:00 21.07.2023.

Triumph je predstavio Tiger 900 Aragon Edition kako bi obeležio izuzetnu pobedu Ivana Servantesa na napornoj trci Baja Aragon prošle godine.

Servantes je na Tiger 900 Rally Pro dominirao u trci dugoj 450 km, završivši je za impresivnih 1 sat i 6 minuta ispred svojih konkurenata. Ova pobeda je istakla izuzetnu izdržljivost i performanse ovog modela, čak i na najizazovnijim terenima.

Oba Tiger 900 Aragon izdanja nude iste vrhunske karakteristike, tehnologiju i mogućnosti koje se nalaze na Tiger 900 GT Pro i Rally Pro. Sa svojim naprednim performansama i ekskluzivnom estetikom, ova specijalna izdanja odišu žestokim ponašanjem spremnim za trku.Tiger 900 Rally Aragon ima upečatljivu kombinaciju boja - Phantom Black mat crnu, Graphite mat i Cristal White belu. Sve je to naglašeno ukrasnim elementima u žutoj boji. Pored toga, tu je i unikatni dizajn sedišta u dve boje, koji doprinosi prepoznatljivom izgledu ovog modela.S druge strane, GT Aragon Edition ima smelu i elegantnu trostruku kombinaciju boja koja se sastoji od Diablo Red crvene, Phantom Black mat crne i Cristal White bele. Ima isti dizajn sedišta u dve boje i iste detalje.Oba modela zadržavaju moćnih 87 Nm maksimalnog obrtnog momenta na 7.250 obrtaja u minuti. Njihovi lagani modularni ramovi i ogibljenje visokih specifikacija obezbeđuju izuzetno upravljanje na putu i ​​van njega, obećavajući agilno i dinamično iskustvo vožnje.GT Aragon Edition donosi vrhunske upravljačke karakteristike zahvaljujući potpuno podesivim 45 mm USD Marzocchi kertridž viljuškama, dopunjenim elektronski podesivim RSU vešanjem. U međuvremenu, Rally Aragon Edition ima Showa viljuške posebno podešene da poboljšaju ofroud performanse.Oba izdanja standardno dolaze sa štitnicima motora, dok Rally Aragon Edition takođe uključuje zaštitu i za rezervoar za gorivo, čime se dodatno naglašava ukupna estetika estetiku. Da bi se zadovoljile individualne preferencije, dostupan je širok spektar od preko 65 namenskih dodataka za prilagođavanje, omogućavajući vozačima da personalizuju svoj Tiger 900 Aragon.

Tagovi: triumph