Segway AT5 - Revolucija među lakim, luksuznim ATV-ima

Noviteti | 03:10 21.06.2023.
Oduševljeni smo što možemo da najavimo da najnoviji ATV model brenda Segway sa oznakom AT5 uskoro stiže na naše tržište! 
 
Segway AT5 sa svojim izgledom i karakteristikama pokreće revoluciju među lakim, luksuznim ATV-ima. 
 
Sa DOHC motorom od 499 kubika, Segway AT5 isporučuje 39 konjskih snaga, omogućavajući vam da ubrzate od 0-60 km/h za 4,6s, dok je maksimalna brzina ovog modela čak 100km/h.

segway at5
 
 
Iz fabrike takođe nagoveštavaju da će vozači biti zadivljeni njegovom izuzetnom sposobnošću penjanja, jer može da savlada strme nagibe od 39 stepeni.
 
Njegova robusna estetika i smele linije odišu snagom i samopouzdanjem, čineći ga neustrašivim na svakoj terenskoj vožnji.
 
Sa farovima od 400.000 lumena, AT5 pruža bolju vidljivost u vožnji i čini vas neustrašivim u mraku.
 
AT5 se može pohvaliti impresivnim kapacitetom rezervoara za gorivo od 19 litara
 
segway at5
 
Podesivi EPS (električni servo upravljač) nudi tri režima - Comfort, Standard i Sport i time pruža različite nivoe pomoći pri upravljanju prilagođene različitim terenima i afinitetima. Segway AT5 takođe ima kočioni sistem sa četiri diska kao i prednje i zadnje blokade diferencijala, dajući vam veliko samopouzdanje da savladavate sve izazove.
 
Sposoban je da transportuje teret od lovačke opreme do građevinskog materijala, sa kapacitetom nosača od 100 kg i potencijalom vuče od 600 kg. Ako je potrebno više prostora za skladištenje, na raspolaganju ima dodatnu opremu za povećanje skladišnog prostora kako bi zadovoljili sve vaše potrebe.
 
segway at5
 
Sa ovim karakteristikama Segway AT5 nudi snagu i performanse ATV-a od 600cc po neverovatnoj vrednosti modela od 400cc. Ipak ovo je terensko vozilo početnog nivoa i to ljubitelji terenske vožnje moraju uzeti u obzir!
 
Pripremite se za neuporedivu off-road avanturu koja prkosi granicama i oslobađa vaš pravi duh istraživanja.
 
Ovaj luksuzni ATV stiže i na naše tržište uskoro a više informacija možete saznati od uvoznika i distributera za Srbiju www.segwaypowersports.rs ili posetite njihov prodajni salon na adresi Auto-put za Zagreb 32, Beograd, telefon: 063/35-99-99.
 
 
Tagovi: segway