Segway Fugleman UT10 Crew: Ultimativni terenski suputnik!

Noviteti | 14:03 12.02.2024.
Novi model terenskog vozila Segway Fugleman UT10 Crew EPS stigao je na tržište Srbije, obećavajući snažne performanse i udobnost putnicima.
 
Ovaj UTV (terensko vozilo) može da preveze do 6 putnika sa dovoljno prostora za noge i napred i pozadi. Prostor u kabini je predviđen da tri osobe mogu da sednu napred a tri pozadi.
 
Pokreće ga 1000cc DOHC motor, koji uz odlične mogućnosti vuče nudi transport putnika i prevoz tereta.
 
 
 
Segway Fugleman UT10 Crew
 
 
Kontrastna šema boja omogućava svakom kupcu izbor između nekoliko različitih opcija, uključujući belo/crvenu, crnu, maskirno sivu i zelenu/crnu kombinaciju.
 
Snažna halogena prednja svetla i moderna LED dnevna svetla osiguravaju osvetljen put u svim uslovima. Fugleman UT10 Crew savršeno kombinuje dizajn i funkcionalnost, pružajući robustne performanse u boji koja odgovara vašem stilu.
 
Segway Fugleman UT10 Crew
 
Pametni sistem upravljanja omogućava daljinsko praćenje i kontrolu vozila putem aplikacije na telefonu. Možete pristupiti podacima u realnom vremenu putem Segway Powersports aplikacije, koja obezbeđuju sigurnu vožnju uz istraživanje novih terena.
 
Fugleman UT10 Crew EPS dolazi sa Smart Electronic Power Steering (EPS) sistemom koji nudi tri režima vožnje: COMFORT, STANDARD i SPORT prilagođavajući se različitim uslovima na terenu. Ovo izdržljivo i pouzdano vozilo opremljeno je naprednim sistemima upravljanja i kočenja.
 
Segway Fugleman UT10 Crew
 
Sa snažnim motorom od 1000cc, impresivnim obrtnim momentom od 93.5N·m i snagom od 105KS, Fugleman UT10 Crew EPS obećava izvanredne performanse i pouzdanost u svakoj situaciji. Ovaj motor je konstruisan sa preciznošću i poseduje napredni Bosch sistem ubrizgavanja goriva. Sinergija ugrađenih komponenti osigurava ne samo izuzetnu prilagodljivost različitim temperaturama i nadmorskim visinama već i nepokolebljivu pouzdanost.
 
Segway Fugleman UT10 Crew je dizajniran da se nosi sa najzahtevnijim uslovima na terenu, čineći ga idealnim partnerom za svakodnevne poslove na farmi ili avanturi van puta.
 
Segway Fugleman UT10 Crew
 
Više tehničkih detalja pogledajte na sajtu uvoznika SEGWAY SRBIJA 
 
Garancija ovog kao i ostalih Segway vozila je 3 godine!
 
Za dodatne informacije i trenutnu akcijsku cenu pozovite uvoznika i distributera za Srbiju na telefon 063/35-99-99 ili posetite njihov prodajni salon na adresi Svetolika Nikačevića 1, Auto-put za Zagreb, Beograd. 
 
Tagovi: segway