Aprilia Tuareg 660 dobio vizuelno ažuriranje za 2024.

Strane vesti | 17:00 11.10.2023.

Aprilia je ažurirala model Tuareg 660 novim kombinacijama boja za 2024. godinu. Ovaj avanturistički motocikl, poznat po svojim sposobnostima van asfalta i nezaustavljivom duhu, sada ima još sportskiji i avanturistički izgled zahvaljujući uvođenju tri nove, privlačne kombinacije boja.

Najnoviji Tuareg je dostupan u dve sveže šeme boja inspirisane prirodom: Atreides Black i Canyon Sand. Ove opcije boja odaju počast prirodnim pejzažima na kojima ovaj dvocilindarski avanturistički motocikl briljira, ističući njegovu blisku vezu s prirodom.

Tu je i Dakar Podium kombinacija boja, omaž modelu Aprilia RXV 4.5 koji je osvojio treće mesto, uključujući tri etapne pobede, na Dakar reliju 2010. godine. Za njegovim upravljačem je tada bio Francisko "Čaleko" Lopes.

Jedna od primetnih promena koja prati ove nove kombinacije boja je hrabar i agresivan crveni ram. Ovakav dizajn rama ne samo da dodaje sportski dodir, već takođe simbolizuje trkački duh modela Tuareg, koji je nedavno ostvario impresivan debi na ofroud takmičenjima u okviru Back to Africa projekta.

Razvijen u saradnji s GCorse i braćom Gvareski, Aprilia Tuareg stvara uzbuđenje u italijanskom motoreli prvenstvu i obezbedio je izuzetno treće mesto na Transanadolija reliju tokom svog internacionalnog debija. Sledeće uzbudljivo poglavlje za model Tuareg je osvajanje afričke pustinje, putovanje koje se savršeno uklapa u njegovo ime.

Istaknuta karakteristika modela Aprilia Tuareg za 2024. je njegov napredan ofroud tehnički paket. Prednji blatobran ponosno pokazuje impresivni hod ogibljenja od 240 mm, ističući njegove prave sposobnosti.

Usklađujući se s fokusom na ofroud vožnju, Aprilia proširuje asortiman dodatne opreme posvećene novom Tuaregu. Među dodacima je i filter vazduha specijalno razvijen za ofroud i prašnjave uslove vožnje. Ovaj filter poboljšava zaštitu motora efikasnim filtriranjem prašine iz usisa vazduha.

 

Tagovi: aprilia