Kawasaki predstavlja 16 novih modela 6. juna

Strane vesti | 09:59 16.05.2023.

Kawasaki ima uzbudljive vesti za ljubitelje motocikala jer će 6. juna predstaviti čak 16 novih modela.

Predstojeći događaj privukao je dosta pažnje, a zvanični sajt ima i tajmer koji odbrojava do velikog lansiranja.

Iako neće svih 16 novih modela biti motocikli, biće ih popriličan broj. Sajt sadrži siluete novih vozila, koje uključuju ulične motocikle, dirt motocikle i najmanje jedan UTV. Fanovi nestrpljivo čekaju da vide šta im Kawasaki sprema.

Kawasaki je dao neke nagoveštaje na svojim Jutjub i Fejsbuk stranicama. Na Jutjubu je postavljen tizer koji donosi kratak opis: "6.6.23 - vaša opsesija supersportom počinje". Post na društvenim mrežama sugeriše da će ažurirani Ninja ZX-6R i/ili RR biti predstavljeni tokom događaja.Kawasaki je takođe objavio isti video na svojoj Fejsbuk stranici, zajedno sa dve dodatne slike za tizer. Jedna od slika prikazuje krupni plan jednog okruglog instumenta, dok je druga ekstremni krupni plan prednjeg desnog ugla UTV-a.

Fanovi takođe mogu očekivati da će tokom događaja videti dugo očekivani Kawasaki Eliminator 450. Eliminator 450 je prvi put predstavljen u Japanu u martu 2023. godine, a kasnije se pojavio na sajmu automobila u Bangkoku. U aprilu ove godine, model od 450 kubika je primećen u dokumentaciji kalifornijskog agencije za zaštitu životne sredine, što ukazuje da će uskoro biti pušten na američko tržište.

Sa samo tri nedelje do događaja, fanovi željno čekaju još tizera. Jedno je sigurno, predstojeći događaj je izazvao veliko uzbuđenje među ljubiteljima motocikala.

Tagovi: kawasaki