Akrapovič rol barovi za BMW R 1250 GS sada dostupni i u Srbiji

Domaće vesti | 16:27 07.03.2022.

Akrapovič je povećao asortiman svojih proizvoda, nudeći titanijumske rol barove po koji za cilj imaju da pruže dodatnu liniju odbrane za BMW R 1250 GS.

Koristeći svoje opsežno znanje i stručnost iz decenija iskustva u oblasti tehnologije lakih titanijuma, Akrapovič je kreirao gornje i donje rol barove - ekskluzivno dizajnirane od nule - za BMW R 1250 GS. Napravljeni su od peskarenih titanijumskih cevi, koje imaju iste mehaničke osobine kao čelične šipke, ali su približno 40% lakše od nerđajućeg čelika.

Nude visoku čvrstoću, a istovremeno su lagani i otporni na koroziju. Ovi rol barovi su precizno TIG zavareni, opremljene laserski isečenim i fino obrađenim prirubnicama od 8 mm, čime se obezbeđuje savršeno pristajanje i snagu. Veoma stabilna konstrukcija je delimično fiksirana za šasiju kako bi se svaki udar ravnomerno rasporedio.

 

 

Dizajnirani su tako da se savršeno integrišu sa postojećim komponentama motocikla. Akrapovič je odradio brojne testove i analize deformacija kako bi dobio optimalnu zaštitu od ovog proizvoda. Konstruisani prema preciznim specifikacijama i uz posebnu pažnju na detalje, ovi rol barovi nemaju ograničenja u pogledu ugla nagiba i ispunjavaju ABE standarde. Sva četiri dela su teška svega 6,26 kg, što ih čini jednim od najlakših kompleta rol barova za ovaj model.

 Rol barovi su dizajnirani da vozačia pruže ne samo visok standard zaštite za njihove cenjene motocikle, već i da ponude mogućnost pričvršćivanja dodatnih torbi i svetala za maglu ili reflektora drugih proizvođača na njih.

Cena donjeg dela je 1.620 evra, a donjeg 1.190 evra. Obe cene su sa uračunatim PDV-om.

Pred-porudžbine se mogu poslati na motors@plattner.rs, a rok isporuke će se naknadno saznati.

Za više informacija:

PLATTNER d.o.o.
Tel: 011/7777-666; 065/80-80-214
www.plattner-motors.rs

 

 

 

 

Tagovi: BMW, Akrapovič