BMW Motorrad proslavlja 100 godina u velikom stilu

Domaće vesti | 11:19 25.10.2023.
Povodom stogodišnjice slavne istorije BMW Motorrad brenda, imali smo čast da prisustujemo spektakularnom događaju koji se sinoć održao u kompleksu Novi Dorćol.
 
Proslava ovog velikog jubileja i podsećanje na neverovatno putovanje kroz svet BMW motocikala uveličana je i premijerama dva nova modela BMW R 1300 GS i BMW R18 Roctane.
 
bmw 1300 gs
 
BMW R 1300 GS je impresionirao svojim novim izgledom, performansama i tehničkim karakteristikama, dok je BMW R18 Roctane očarao prisutne svojom snagom i luksuznom estetikom.
 
bmw roctane
 
Pored premijere modela, posetioci su mogli da uživaju u posebnoj Heritage izložbi vanvremenskih BMW modela koji su obeležili prethodni vek. Ova izložba pružila je retku priliku da se zaviri unazad u vreme i oseti duh prošlih decenija. Ljubitelji motora su sa oduševljenjem istraživali ove klasike, a mnogi su se sa setom prisećali vremena kad su ovi modeli dominirali putevima. 
 
Proslava stogodišnjice BMW Motorrad-a održana je u prelepom prostoru u kompleksu Novi Dorćol. Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem i energijom, a prisutni su uživali u savršenom okruženju za ovakav jubilej.
 
Događaj je obeležilo okupljanje ljubitelja, entuzijasta i poštovaoca brenda BMW iz cele Srbije. Njihova strast prema motociklima i istoriji ovog brenda bila je očigledna, stvarajući posebnu atmosferu koja će se dugo pamtiti.
 
Proslava stogodišnjice BMW Motorrad-a bila je istinsko putovanje kroz vreme, sjedinjujući prošlost i budućnost. Premijera modela BMW R 1300 GS i BMW R18 Roctane, zajedno sa Heritage izložbom, ostavila je prisutne bez daha.
Tagovi: BMW