CFMOTO na Auto Moto Berzi u Novom Sadu

Domaće vesti | 23:22 09.09.2023.
CFMOTO predstavlja svoju izvanrednu gamu vozila na Auto Moto Berzi koja se održava na Novosadskom sajmu od 8. do 10. septembra.
 
Ova manifestacija je idealna prilika da se upoznate sa gamom vozila koje nudi CFMOTO.
 
Već prvog dana sajma, veliki broj posetilaca je posetio štand CFMOTO-a i imao priliku da se upozna sa najnovijim modelima. Posebnu pažnju je privukao model ZFORCE 1000 za četiri putnika koji je samo pet dana nakon premijere u Kini izložen na štandu u Novom Sadu. Pored njega, tu su i drugi modeli ATV / UTV / SSV vozila koji su trenutno dostupni po specijalnim cenama u okviru VELIKE LETNJE AKCIJE, koja traje samo do 15. septembra.
 
zforce sajam novi sad
 
Ljubitelji dvotočkaša takođe će biti oduševljeni bogatim izborom motocikala koji su izloženi na štandu CFMOTO-a. Posebno se ističe model CFMOTO 800MT SANDSTONE, koji se trenutno nalazi na akciji. Kupovinom ovog modela, dobijate neverovatnih 450€ gratis opreme, što ga čini još privlačnijim izborom.
 
cfmoto motori
 
CFMOTO poziva sve zainteresovane da ih posete na Novosadskom sajmu i sami se uvere u njihov slogan - "CFMOTO - više nego što očekujete!"
 
Na njihovom štandu ćete naći vrhunske četvorotočkaše i motocikle koji će vas oduševiti svojim performansama, dizajnom i dostupnim akcijama!
 
Ne propustite priliku da istražite široku ponudu vozila CFMOTO na Auto Moto Berzi i pronađete savršen četvorotočkaš ili dvotočkaš koji odgovara vašim potrebama i stilu vožnje.
 
Za sve dodatne informacije pozovite 011/311-9-511.
 
cfmoto novi sad

 

Tagovi: cfmoto