Otvoren novi salon CFMOTO u Beogradu

Domaće vesti | 10:32 25.12.2022.

Protekle nedelje kompanija Guevara uvoznik CFMOTO brenda za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Severnu Makedoniju i Albaniju, svečano je  otvorila vrata svog novog prodajnog salona u Beogradu i time su  zakoračili u novi nivo poslovanja. Novi salon CFMOTO vozila koji u potpunosti odražava nivo i standarde CFMOTO brenda nalazi se na atraktivnoj lokaciji pored auto puta na adresi Prešernova 13 i na 300 kvadrata izložbenog prostora u mogućnosti je da na dva nivoa predstavi kompletnu gamu CFMOTO vozila na dva i četiri točka kao i širok spektar opreme za vozače i vozila.

 

 

U to su mogli da se uvere gosti na svečanom otvaranju koji su osim u razgledanju proizvoda uživali u razgovoru, muzici za koju je bio zadužen DJ i naravno ukusnom keteringu.

 

cfmoto salon beograd

 

Veoma moderan i zanimljiv prostor pravo je osveženje na sceni powersport vozila, čak i ako niste zaljubljenik u ovu oblast biće vam interesantno da posetite njihov salon. A za one koji jesu ljubitelji dva i četiri točka biće još veće uživanje da u novom ambijentu biraju svoje nove ljubimce uz asistenciju stručnog osoblja CFMOTO tima.

 

salon cfmoto beograd

 

cfmoto srbija

Tagovi: cfmoto