SUZUKI V-STROM - modeli dostupni za isporuku odmah!

Domaće vesti | 18:50 31.05.2024.

Euro Sumar, uvoznik Suzuki motocikala za Srbiju, obaveštava svoje kupce da je u toku prodajna akcija na Suzuki V-STROM- modele sa lagera.

 
Legendarna V-STROM serija Suzuki motocikala dostupna je za isporuku sa lagera po ceni koja se kreće od 8.250€ za model V-STROM DL 650 ABS!
 
Verzije legendarnog V-STROM-a, modeli 650, 650 XT, 800, 800DE, 1050 i 1050DE dostupni su za brzu isporuku, a posebna ponuda je akcijska cena na M3 modele V-STROM 1050DE koji je trenutno dostupan po ceni od 13.990€.
 
V-Strom 650 je avanturistički motocikl koji nudi svestranost i pouzdanost kao nijedan drugi motocikl u svojoj klasi.  Dok vam pruža veliku dozu zabave na bilo kojem tipu puta vodi računa o potrošnji i zaštitit životne sredine.
 
suzuki vstrom
 
Uvođenjem Suzuki modela V-STROM 800, porodica V-STROM motocikala se ponovo proširuje kako bi pružila još veći komfor, sposobnost i izbor za Adventure touring. "V" u V-STROM označava "Višenamenski" i V-STROM 800 savršeno odgovara tom nazivu.
 
v storm 800
 
Podignite svoju avanturu na viši nivo sedajući za upravljač Suzuki V-STROM 800DE koji donosi sposobnost vožnje po svim terenima srednjih Adventure motocikala. Pokretan potpuno novim paralelnim dvocilindričnim motorom od 776 kubika, smeštenim u šasiji sa najvećim klirensom u istoriji V-STROM modela ovaj model pruža pruža finu ravnotežu glatke, kontrolisane snage pri niskom broju obrtaja i prijatnih performansi pri višem broju obrtaja.
 
800 de
 
Nastavljajući reputaciju pouzdanog sportskog avanturističkog motocikla, V-STROM 1050DE pruža snažniju povezanost između vozača i mašine.
 
Provereni V-twin motor modela V-STROM 1050DE smešten je u šasiju sa značajnim razmakom od tla, omogućavajući montažu točkova od 21 inča napred i od 17 inča pozadi. Žičane fekne i Dunlop Adventure upotpunjuju celokupan koncept ovog modela.
 
suzuki vstorm
 
Kompletnu njihovu ponudu, cene i uslove finansiranja pogledajte na sajtu ovlašćenog uvoznika i distributera za naše tržište www.suzuki-srbija.rs ili posetite njihov salon na adresi Vojislava Ilića 145 u Beogradu.
 
Odaberite svoj V-STROM i započnite avanturu na dva točka odmah!
Tagovi: dunlop, suzuki