Tago Moto Centar i CFMOTO na Poljoprivrednom sajmu!

Domaće vesti | 11:12 17.05.2024.

91. međunarodni Poljoprivredni sajam u Novom Sadu održava se u periodu od 18. do 23. maja. Najvažnijem agro-biznis događaju regiona priključiće se i Tago Moto Centar koji će izložiti svoja CFMOTO vozila.

 

Svi ljubitelji motocikala i ATV, SSV vozila ali i namenskih za poljoprivrednike moćnih UTV vozila imaće priliku da pogledaju CFMOTO asortiman na jednom mestu. 

Samo neka od vozila koja će se među njima pronaći su ZFORCE 1000 Sport, ZFORCE 950, UFORCE 1000 XL, UFORCE 1000 i ATV X10.
 
tago moto centar
 
Pored fenomenalne zabave i adrenalina koja pružaju ova vozila, ona su i izuzetno praktična i mogu biti od velikog značaja i pomoći za poljoprivrednike, jer prolaze sve zahtevne terene a i praktična su za rad, prevoz zaposlenih i dostavu poput npr. UTV vozila U FORCE 1000 XL koji vozi 6 osoba i ima tovarni sanduk sa mogućnošču kipanja. 
 
tago moto centar
 
CFMOTO vozila su spremna za off road uslove i pozamašan teret, izdržljva su na svakom terenu i snalažljiva u svim uslovima, pa su idealan partner i saputnik za razne poljoprivredne delatnosti u svim vremenskim uslovima, a imaju i kompatibilne prilkučke za rad poput raznih prikolica, kosačice, raonika ili gusenica a i kabina vozila se može u potunosti zastakliti, uz sistem grejanje, brisače itd.
 
tago moto centar
 
Posebno bitna stavka za sve poljoprivrednike je da se vozila registruju jednako kao traktor, tj. radna mašina, čime je PDV odbitna stavka. 
 
Kreditiranje vozila pod povoljnim uslovima je obezbeđeno, a postoje i subvencije od strane države za nabavku poljoprivrednih vozila.
 
Posetite nas na Poljoprivrednom sajmu od subote do četvrtka u periodu od 9 do 19 časova i saznajte zašto je CFMOTO svetski lider u svetu ATV, UTV i SSV vozila! Vidimo se!
 
Tgao Moto Centar,  info@tagomotocentar.com , 066 80 32 665
 
tago moto centar
Tagovi: cfmoto