CFMOTO noviteti na EICMA sajmu

Eicma | 16:00 08.11.2023.

Bilo je izuzetno uzbudljivo na štandu kompanije CFMOTO u Milanu, jer je kompanija za sajam spremila pregršt noviteta.

NK porodica je dobila novog člana u vidu 125NK Concept modela. Ovaj nejked je namenjen novim generacijama vozača, a krasi izuzetno atraktivni dizajn. Velika su očekivanja od njega, pogotovo kada su prodajni rezultati NK linije u pitanju.

 

nk 125

 

MT-X Concept donosi unikatni grafički stil, a njegov karakter je spreman za nove izazove. Njegova grafika i kombinacija boja naglašavaju avanturistički i trkački duh. Snažni prednji deo naglašava LED far, dok je pozadi primetna off-road DNK.

 

cfmoto mtx

 

Među sajamskim novitetima se našao i trocilindarski agregat od 675 kubika, potpuno nova jedinica kompanije CFMOTO. Dostupna na novim modelima od naredne godine, doneće preko 100 KS na 12.300 o/min i 68 Nm maksimalnog obrtnog momenta na 8.250 o/min.

agregat cfmoto

Dokazana i uspešna platforma od 449 kubika sada stiže spremna za još više zabave i uzbuđenja. Agregat novom 450MT donosi 32,5 KW na 8.500 o/min i 44 Nm maksimalnog obrtnog momenta na 6.250 0/min.

 

450 mt

 

Snažni 800NK GP je najsnažniji nejked NK linije i donosi duh Moto3 projekta kompanije CFMOTO. Od kočnica, preko podesivog ogibljenja visokih perfomansi, slip-on izduva, komponenti obrađenih na CNC mašini, sve na 800NK GP je trkački orijentisano.

nk 800 gp

CL-C LOW RIDE i CL-X SPIRIT su se takođe predstavili na štandu u Milanu. Reč je o modelima iz Custom Works serije, koji definitivno privlače pažnju svojim atraktivnim izgledom.

 

 

Među novitetima se našao i UFORCE E CONCEPT, koju CFMOTO opisuje kao "električnu vizuelizaciju koja bi se lako uklopila s konvencionalnim modelima".

 

 

Uskoro očekujte više informacija o ovim novim modelima iz porodice CFMOTO!

Tagovi: cfmoto