Dunlop na sajmu Motopassion 2024

MotoPassion | 11:52 19.03.2024.

Dum doo će na sajmu Motopassion, koji se ove godine održava na Beogradskom sajmu od 21. do 27. marta, predstaviti svoj program Dunlop moto pneumatika. 

 
Već od prvog dana sajma Dunlop, svetski poznati proizvođač guma za motocikle, najavljuje specijalnu akciju.
 
Od 21. marta do 31. maja 2024. godine, svaki kupac koji se odluči za kupovinu kompleta Dunlop guma za modele SportSmart Mk3, RoadSmart IV, Mutant, Trailmax Meridian i Trailmax Raid, ima priliku da osvoji fantastičan poklon - bon za gorivo u vrednosti od 4000 RSD!
 
Ova sjajna promocija važi isključivo kod ovlašćenih distributera Dunlop guma koji učestvuju u akciji.
 
Zašto se opredeliti za Dunlop gume? Dunlop je sinonim za kvalitet, pouzdanost i vrhunske performanse. Njihove gume su pažljivo dizajnirane kako bi omogućile maksimalnu bezbednost i udobnost tokom vožnje, bez obzira na uslove na putu. Bez obzira da li se vozite po gradskim ulicama, auto-putevima ili izazovnim terenima van grada, Dunlop gume će pružiti izuzetno prianjanje, stabilnost i dugotrajnost.
 
Ne propustite priliku da osvojite dodatne benefite uz svoj set novih Dunlop guma! Za više detalja o ovoj akciji pozovite 011 30 48 283 ili  posetite autogume.info i budite spremni za uzbudljivu vožnju sa Dunlopom.
 
Posetite ih na Beogradskom sajmu od 21. do 27. marta u hali 4 i saznajte sve novine i pogodnosti koje su pripremili za Vas!
 
dunlp akcija bon z agorivo
Tagovi: dunlop