Dunlop RoadSmart IV odličan na testu Motorrad magazina

Oprema i delovi | 13:40 02.05.2024.

Vodeći nemački magazin Motorrad ocenio je Dunlop RoadSmart IV kao "vrlo dobar" na najnovijem testu pneumatika za motocikle. Posebno je pohvalio povratne informacije novog motocikla na seoskim putevima.

Dunlop premijum guma za sportska putovanja ponovo je impresionirala Motorradove testere na prolećnom testu (izdanje 06/2024) treću godinu zaredom. Ovog puta, šest guma u ​​veličinama 120/70ZR17 napred i 180/55ZR17 pozadi testirano je na BMW R 1250 RS.

Ovo dolazi nakon podjednako dobrih rezultata na testovima 2022. i 2023. godine, kada su iste veličine pneumatika pobedile na Motorradovom testu guma za putovanja 2022, dok je guma u ​​specifikacijama za putovanja na velike udaljenosti sa prednjim delom od 19 inča impresionirala prošle godine.

"Posebna karakteristika Dunlop pneumatika je veoma lagano upravljanje. Sportski vozači će biti impresionirani dobrim prianjanjem i, pri većim brzinama, dobrim povratnim informacijama."

 RoadSmart IV je takođe impresionirao u vlažnim uslovima, dobivši ocenu "vrlo dobar": "Prijanjanje na mokrom u kombinaciji sa laganim upravljanjem daje dobra vremena kruga na testu. Prianjanje je iznad proseka i čini performanse lakimm za procenu po lošem vremenu."

Ovaj učinak po suvom i vlažnom vremenu je doneo RoadSmart IV ocenu "Kauftipp" (preporuka za kupovinu) za "seoske puteve i svakodnevnu vožnju".

Roberto Fineti, menadžer marketinga, Dunlop evropske filijale, je izjavio:

"Ovaj uspeh na testu jednog od najuglednijih evropskih časopisa za motocikle naglašava mogućnosti naše vrhunske ponude za sportska putovanja. RoadSmart IV je dizajniran za širok spektar motocikala, sposebnim fokusom na pružanje pouzdane povratne informacije o evropskim putevima koje uliva poverenje prilikom svakodnevne vožnje ili na dugim putovanjima."

Tagovi: dunlop, BMW