CFMOTO napada sport touring kategoriju

Noviteti | 19:53 20.05.2023.
Nedavno smo pisali vest da CFMOTO radi na novom rednom trocilindičnom agregatu. Kako odkrivaju međunarodni špijunski kanali, oblik motocikla koji će nositi ovaj novi motor je već dizajniran. 
 
Po njihovom informaicijama ovo su rendri tog novog modela.
 
Po renderima se može zaključiti da će to biti sport touring motocikl visoke klase poput MV Agusta Turismo Veloce, Yamaha Tracer 900, Kawasaki Versys 1000 i slično. 
 
 
 
cfmoto sport turing
 
Zapravo, dizajn ovog novog CFMOTO modela pre svega veoma podseća na Turismo Veloce. Podsetimo se da KTM distribuira CFMOTO u nekoliko evropskih zemalja među kojima je i Španija, kao i da je austrijska kuća vlasnik dela imovine MV Agusta. Tako da ovakva vrsta saradnje italijanske i kineske kompanije nije uopšte nemoguća.
 
Prema do sada dostupnim informacijama, očekuje se da CFMOTO uskoro predstavi svoj novi model iz sport touring segmenta sa  trocilindričnim agregatom zapremine između 675 i 800 kubika.
 
Čekamo više informacija, pre svea zvaničnih direktno iz fabrike CFMOTO, ali jedno je sigurno CFMOTO ima cilj da pokrije svaku klasu motocikala koja postoji.
Tagovi: Yamaha, agusta, cfmoto, kawasaki, ktm