CFORCE 625 OVERLAND - Specijalna edicija!

Noviteti | 08:00 07.06.2023.
On predstavlja idealan balans vrhunskog dizajna i uravnoteženih performansi.
 
Od kada se pojavio na tržištu CFORCE 625 je postavio nove standarde u srednjoj klasi i postao najprodavaniji model u toj kategoriji na evropskom tržištu.
 
Na našem tržištu je sada stigla specijalna edicija pod nazivom OVERLAND. Jedinstvena Granite Ridge boja ukombinovana sa fantastičnim detaljima koji model CFORCE 625 čine neodoljivo privlačnim terenskim vozilom, uparena je sa paketom dodatne opreme i izuzetno pouzdanim jednocilindričnim agregatom koji isporučuje 44KS, što vas čini spremnim i za najzahtevnije avanturističke vožnje.
 
CFORCE 625 OVERLAND
 
Ovaj ATV sa posebnim pečatom kompanije CFMOTO dolazi i sa multikolornim LCD displejem, sa specijalnom pozadinom koja omogućava vidljivost u svim vremenskim uslovima.
 
CFORCE 625 OVERLAND
 
Za one koji vole da voze do krajnjih granica i po svim vremenskim uslovima tu je već standardno pozadinsko osveljenje komandi koje omogućava bolju preglednost po mraku a u kombinaciji sa izuzetno udobnim ergonomskim sedištem presvučenim specijalnim brzo sušećim materijalom koje povećava udobnost ne samo vozača već i saputnika.
 
CFORCE 625 OVERLAND
 
Cena modela CFORCE 625 OVERLAND je 9.990€ a za sve dodatne inforamcije i detalje oko kupovine posetite salon na adresi Prešernova 13 u Beogradu, pozovite uvoznika 011 3119511 ili posetite sajt www.cfmoto.rs.
 
CFMOTO - Više nego što očekujete!
 
CFORCE 625 OVERLAND

 

Tagovi: cfmoto