Ducati otkrio Streetfighter V4 S Supreme specijalno izdanje

Noviteti | 13:20 20.02.2024.

Ducati je tokom godina lansirao veliki broj specijalnih izdanja, a pritom se udružio sa dosta poznatih brendova, uključujući i Lamborghini i Bentley. Ovog puta, italijanski proizvođač se udružio sa američkim proizvođačem odeće, brendom Supreme za specijalno izdanje Streetfighter V4 S modela.

Ali osnova za novo izdanje nije bilo koji Ducati Streetfighter V4 S.

U pitanju je Streetfighter V4 S Supreme Edition, koji uzima zadivljujući stil hiper-nejked motocikla i čini ga još privlačnijim. Iskićen masivnim logotipom Supreme koji se proteže sa leve strane mašine, preko rezervoara za gorivo i na desnu stranu, želi da vas podseti da živite svoj život na najbolji mogući način svaki put kada prebacite nogu preko njega .

Povrh toga, motocikl ima bele felne koji mu daju retro trkačku atmosferu.Ducati Streetfighter V4 S Supreme Edition je mehanički identičan standardnom modelu. To što je jedan od najmoćnijih hiper-nejked modela na tržištu danas znači da ovaj motocikl već ima tone tehnologije i performansi, uključujući njegov Desmosedici Stradale V4 motor od 1.103 kubika, s vodenim hlađenjem i ubrizgavanjem goriva, koji donosi neverovatnih 208 KS na 13.000 o/min i donosi maksimalni obrtni moment od 123 Nm na 9.500 o/min.

Motocikl može da se pohvali potpuno podesivim Ohlins NIX 30 hardverom sa elektronski podesivom kompresijom i prigušenjem napred, uparen sa Ohlins TTX 36 elektronskim zadnjim amortizerom. Zaustavlja se preko Brembo Stylema čeljusti napred i jedne plutajuće čeljusti pozadi.Na kraju, Ducatijeva najsavremenija elektronika je ovde predstavljena, sa pomagalima za vozača orijentisanim na performanse, kao što su kontrola proklizavanja u krivinama, kontrola proklizavanja, kontrola paljenja i sve vrste drugih "kontrola" pripremljenih za uzbudljivo, ali bezbedno iskustvo.

Ducati tek treba da objavi cene za Streetfighter V4 S Supreme Edition, ali velike su šanse da će biti znatno skuplji od standardnog modela.

Tagovi: ducati