Husqvarna predstavila novi Norden 901 Expedition

Noviteti | 08:47 03.03.2023.

Husqvarna je zvanično predstavila svoj najnoviji model, Norden 901 Expedition, koji predstavlja nadograđenu verziju standardnog Norden 901 avanturističkog motocikla.

Norden 901 Expedition je opremljen novom opremom koji ga čini modelom pogodnijim i spremnijim za putovanja. Najznačajnija novina je novi sistem ogibljenja, koji sadrži WP XPLOR viljuške i XPLOR PDS zadnji amortizer sa 240 mm hoda, što je 20 mm više u poređenju sa standardnom varijantom.

Husqvarna je napravila pravi potez uvođenjem potpuno podesivog ogibljenja, omogućavajući vozačima da kontrolišu predopterećenje, kompresiju i prigušivanje odskoka.



Kokpit je takođe unapređen da pruži udobnost na dugim vožnjama, s većim vetrobranskim staklom i podesivim ručicama upravljača i sedištem.

Uz to, Norden 901 Expedition dolazi sa unapred ugrađenim prtljažnim prostorom koji nudi 36 litara nosivosti u dve torbe montirane na podram.

Ostali značajni dodaci uključuju štender, snažni štitnik motora i Bluetooth modul za povezivanje, koji omogućava pozive i komunikaciju u toku vožnje, kao i turn-by-turn navigaciju.



Zainteresovani kupci mogu naručiti novi Norden 901 Expedition preko zvaničnog sajta kompanije. Motocikl bi trebalo da stigne u Evropu sredinom ovog meseca.

Nadograđene karakteristike čine ovaj motcikl idealnim izborom za entuzijaste koji traže pouzdanu i udobnu vožnju, bilo da se radi o putovanju na duge staze ili običnom uživanju za vikend.

Za više informacija o ovom ali ostalim modelima kompanije Husqvarna, kontaktirajte zvaničnog uvoznika Kompp co.

 

 

 

Tagovi: husqvarna