Airoh Matryx dobitnik prestižne nagrade

Strane vesti | 16:00 11.03.2024.

Airoh Matryx je dobitnik iF dizajnerske nagrade 2024, jednog od najprestižnijih priznanja u ovoj oblasti.

Airoh, standard italijanske kompanije u oblasti motociklističkih kaciga, osvojio je prestižnu međunarodnu nagradu s Matryx kacigom, vrhunskom kacigom koja je namenjena drumskom segment. Izbor je izvršio 132-člani žiri, sastavljen od nezavisnih stručnjaka iz celog sveta.

"Tako smo ponosni što smo osvojili iF nagradu, a još više što smo je dobili zahvaljujući Matryx kacigi", rekao je Antonio Lokateli, izvršni direktor kompanije Airoh. "Radi se o modelu koji predstavlja kombinaciju dizajna i tehnologije u našoj kolekciji."

Više od 70 godina, iF nagrada je prepoznata kao arbitar kvaliteta za odličan dizajn. Svake godine se nagrađuju najzaslužniji projekti, podeljene po zemljama i kategorijama proizvoda. Pravi pečat estetskog kvaliteta, koji prepoznaje jedinstvenost projekta i njegovu važnost u smislu stila, u tolikoj meri da bude inspiracija za trendove i dizajn.

Matryx kaciga je drumska, ful-fej kaciga, upečatljivog dizajna. Razvijena je i testirana unutar futurističkog Airoh vazdušnog tunela. Garantuje optimalnu akustiku i termoregulaciju, a može da se pohvali i optimizovanom aerodinamikom.

Tagovi: airoh