Airoh Spark 2 - savršeni spoj udobnosti i performansi

Oprema i delovi | 14:10 01.07.2024.

Airoh Spark 2 je izvanredna mešavina stila, performansi i udobnosti i u stanju da zapali vašu strast.

Sa oštrim linijama i zadivljujućom grafikom, Spark 2 je idealna kombinacija velike udobnosti, visokih performansi i pažljivog dizajna obogaćenog širokim izborom različitih grafika i boja.

Ima dve različite školjke sa smelim i dobro definisanim dizajnom koji savršeno integriše inovativni ventilacioni sistem projektovan unutar aerotunela, radi optimizacije oblika i performansi. Da ne biste propustili nijedan detalj vaše avanture, vizir nudi izuzetno široko vidno polje i minimizuje rizik od zamagljivanja zahvaljujući položaju protiv magle i Pinlock 70 sočivu, koji se nalazi u pakovanju.Spark 2 ne pravi kompromis čak ni kada je reč o bezbednosti i udobnosti u stvari, pa se može pohvaliti ASN i AEFR sistemima i unutrašnjom postavom napravljenom od inovativnih tkanina i tretmana koji upotpunjuju udobnost pri postavljanju kako biste se osećali potpuno opušteno, slobodni da u potpunosti uživate na bilo kom putovanju.

Evo nekih od glavnih karakteristika Airoh Spark 2 kacige:

Inovativni sistem ventilacije

Spark 2 ima najsavremeniji sistem ventilacije dizajniran i testiran unutar našeg aerotunela kako bi optimizovao oblike i performanse kacige i kako bi bio idealan putnik tokom cele sezone i u svim uslovima.

Vrhunska udobnost i zaštita

Spark 2 kombinuje ASN i AEFR bezbednosne sisteme. Unutrašnja postava je napravljena od visokokvalitetnih tkanina i garantuje prijatnost na dodir i maksimalnu prozračnost.Vizir s odličnom vidljivošću

Vizir Spark 2 kacige garantuje veliko vidno polje, da bi se maksimizovala vidljivost i smanjio rizik od zamagljivanja, moguće je postaviti vizir u položaj protiv magle i koristiti Pinlock 70 Max Vision sočivo.

Za više informacija o Airoh kacigama kontaktirajte ovlašćenog uvoznika za Srbiju, firmu Kompp co.

Tagovi: airoh