SYM modeli dostupni za isporuku odmah!

Domaće vesti | 14:10 10.05.2024.
Uzbudljive vesti stižu od uvoznika SYM skutera za Srbiju, kompanije Euro Sumar! Ove sezone ponuda SYM skutera i motocikala obogaćena je velikim izborom vozila  dostupnih odmah za isporuku. U gami ovogodišnjih modela nalazi se veliki broj skutera od 50cm3 do 300cm3 a ponudu upotpunjuje i jedan motocikl od 500cm3.
 
U kategoriji do 50cm3 izdvojili bismo modele Jet 14, Fiddle i Symphony S.  Jet 14 je savršen spoj stila i funkcionalnosti, idealan za gradske vožnje zahvaljujući svojim 14-inčnim točkovima koji pružaju izvanrednu stabilnost kroz urbanu džunglu.
 
symphoni s
 
Symphony S donosi novu dimenziju kompaktnog dizajna sa velikim točkovima, nudeći udobnost i praktičnost vozačima svih nivoa iskustva. Sa svojom ravnom podnom pločom i udobnim položajem za vožnju, pruža ergonomsku udobnost na putu, dok LED svetla i moderna instrument tabla dodaju sofisticiranu notu.
 
fiddle-125
 
Nova generacija Fiddle-a od 50cm3, koja ispunjava Euro V standarde, donosi sve što vam je potrebno za udobnu i sigurnu vožnju: LED svetlosne grupe, LCD instrument tabla, brzi USB QC2.0 priključak, podesiva zadnja suspenzija, A.L.E.H sistem (Anti-Lift Engine Hanger System) i zadnji kofer.
 
sym 300
 
Kada su u pitanju modeli od 300cm3 koji su najpopularniji u klasi Maxi skutera, tu su Joyride, Cruisym i HD. SYM je legendarni pouzdani agregat omogućio u 3 opcije rama kako bi zadovoljio različite potrebe - kombinovanu vožnju gradskim ulicama i kruziranje na otvorenom putu. Modeli su opremljeni su najmodernijim funkcijama kao što su kompletno LED osvetljenje, sistem paljenja bez ključa, veoma intuitivna LCD instrument tabla, TCS i ABS, vetrobransko staklo podesivo u 2 položaja kao i veliki prostor za prtljag ispod sedišta koji omogućava odlaganje 2 kacige, čineći ih savršenim izborom za svakodnevne avanture.  
 
jet 14  200
 
Vrhunac ponude predstavlja Maxsym TL 508 koji na prvi pogled krasi agresivan sportski dizajn inspirisan modernim superbajkom, čineći Maxsym TL fuzijom skutera i motocikla. Pokreće ga dvocilindrični redni, vodeno hlađeni agregat, sa 4 ventila po cilindru radne zapremine od 508 cm3. Posebna pažnja bila je posvećena radu na uklanjanju svih mogućih vibracija pa je tu i kvačilo potopljeno u ulju a prenos je preko lanca i lančanika. Zadnji multi-link amortizer apsorbuje sve udare i pruža neverovatnu udobnost. Za bezbedno zaustavljanje tu su vrhunski kočioni ABS i TCS sistem. Led osvetljenje, digitalna LCD instrument tabla i paljenje bez ključa upotpunjuju izgled i prate najnovije trendove u ovoj klasi.
 
tl 508
 
Kompletnu njihovu ponudu, cene i uslove finansiranja pogledajte na sajtu ovlašćenog uvoznika i distributera za naše tržište https://sym-srbija.rs/ ili posetite njihov salon na adresi Vojislava Ilića 145 u Beogradu.
 
Odaberite svoj SYM i započnite avanturu na dva točka odmah!
Tagovi: sym