Predstavljena Italjet Dragster Gresini MotoGP replika

Noviteti | 11:30 21.06.2024.

Pažljivi navijači MotoGP-a su možda primetili Italjet Dragster u bojama Gresini tima tokom trke za veliku nagradu Francuske. Sada i zvanično stiže Italjet Dragster Gresini MotoGP replika.

Italjet i Gresini postali su partneri ranije ove godine, čime je nastala replika koja nosi istu kombinaciju boja kao Ducati GP16 trkački motocikl Gresini tima.

Model je dostupan u dve varijante, odnosno standardnoj verziji i verziji ograničenog izdanja. Standardno izdanje dostupno je za Italjet Dragster 125, 200 i 300, takođe u Gresini bojama.Ograničeno izdanje je vodeća verzija i dostupno je samo za verziju od 300 kubika, a biće proizvedeno svega 75 primeraka. Ima Ohlins ogibljenje napred i pozadi, Akrapovič izduvni sistem i presvlake zadnjeg sedišta sa "triceratops" zakrilcima. Postoji i poseban hologram koji prikazuje autentičnost motocikla, a koji potvrđuje Gresini Racing tim.

Cene se kreću od 6.399 evra za standardnu verziju od 125 kubika do 7.499 evra za standardnu verziju od 300 kubika. Ograničeno izdanje Italjet Dragster Gresini MotoGP replike košta 9.499 evra.


Tagovi: ducati, Akrapovič, motogp