Dunlop predstavlja Geomax MX34

Oprema i delovi | 06:50 14.07.2023.
Geomax MX34 predstavlja srednju MX gumu sledeće generacije! 
 
Sa ciljem da obezbedi bolje prianjanje za motokros vozače svih nivoa, od profesionalnih trkača do amatera, Geomax MX34 je dizajniran dosledno trkačkim performansama. Predstavlja naslednika Geomax MX33, koji je postao izbor gume široke namene u promenljivim vremenskim uslovima.
 
Nova guma se po performansama nalazi između Geomax MX14 i Geomax MX53.
 
Vozite kao šampion sa tehnologijom razvijenom na trkama!

geomax mx34
 
 
Geomax MX34 je guma sa kojom su se već takmičili nekih od najboljih svetskih motokros vozača na FIM Svetskom prvenstvu u motokrosu (MXGP) i AMA šampionatu u superkrosu. Bilo da se radi o motokrosu ili trkačkim slikovima za superbike, Dunlop radi sa timovima na razvoju svojih budućih pneumatika na stazi, pružajući svim vozačima dokazane performanse na trkama.
 
Nova guma ima poboljšani dizajn na prednjoj i zadnjoj strani. Na prednjoj strani, optimizovani dizajn bloka i ažurirana smeša daju poboljšanu vuču i izdržljivost u poređenju sa prethodnikom. U međuvremenu, veći razmak između blokova postiže vrhunsku evakuaciju blata.
 
Na zadnjoj gumi, središnji blokovi su napravljeni za 11% viši i 44% širi da bi pružili više vučne sile. Ovo povećano prianjanje pozadi daje vozačima znatno poboljšano ubrzanje, bolji osećaj i povratne informacije. Novi dizajni takođe nudi poboljšano prianjanje pri startovanju.
 
geomax mx034
 
"Novi Dunlop Geomax MX34 dodaje još više vučne sile i tempa onome što je već bio izuzetan pneumatik. Radeći sa vrhunskim timovima u MXGP i Supercross-u, poboljšali smo brojne funkcije kako bismo vozačima svih nivoa pružili bolju izdržljivost, vuču i kontrolu klizanja na širokom spektru mekih do srednjih površina. Zajedno sa Geomax MX14 i MX53, ponosni smo što nudimo našu najjaču ponudu motokrosa do sada, oslanjajući se na naše inovacije iz osvajanja vrhunskih profesionalnih šampionata" - rekao je Luca Davide Andreoni, menadžer marketinga Dunlop Motorcicle Europe.
 
Prodaja Geomax MX34 kreće od jula 2023. u Evropi a za više informacija o ovoj gumi, kada stiže na naše tržište i koja je cena kontaktirajte uvoznika za Srbiju, firmu DUM doo,  putem telefona 011/30-48-283 ili 011/30-48-284.
 
Za više informacija o ostalim modelima Dunlop guma posetite sajt www.autogume.info
 

 

Tagovi: dunlop