HJC lansirao novu RPHA 12 kacigu

Oprema i delovi | 13:30 03.10.2023.

HJC je predstavio najnovijeg člana svoje linije kaciga, model RPHA 12.

HJC RPHA 12 se može PIM-Evo školjkom, koja kombinuje hibridni ugljenik-aramid i prirodna vlakna za poboljšanu otpornost na udarce, udobnost i smanjenu težinu. Iako je ukupni dizajn školjke sličan RPHA 11, on uvodi nekoliko ključnih nadogradnji i novina.

Jedno značajno poboljšanje odnosi se na mehanizam vizira, prethodnu bolnu tačku za vlasnike RPHA 11. RPHA 12 uključuje novi vizir HJ-42 sa okretnom čegrtaljkom, koji obezbeđuje poboljšano kretanje i zaptivanje. Bar tako tvrdi HJC.

Ventilacija je takođe doživela poboljšanje, sa kacigom sa ažuriranim otvorima za bradu, čelo i obrve. Međutim, broj izduvnih otvora je smanjen, ukupno četiri usisna i tri izduvna otvora. Poznati spojler sa RPHA 11 vraća se sa malim ažuriranjima, naglašavajući njegovu aerodinamičku strukturu školjke za ekstremne performanse pri maksimalnim brzinama.

 Dodatne karakteristike uključuju široki otvor za oči, sistem jastučića za obraze, unutrašnjost sa naprednom antibakterijskom tkaninom i svojstvima upijanja vlage, i paket koji uključuje Pinlock 120 umetak protiv zamagljivanje, zatamnjeni vizir i deflektor daha.

HJC RPHA 12 je dostupan u različitim opcijama, uključujući vodeću karbonsku verziju, za koju se očekuje da će biti posebno privlačna. Početni grafički izbori su Ottin, Lawin, Spasso i Enoth, s više opcija koje se očekuju u budućnosti, uključujući i licencirane dizajne.


Za entuzijaste motocikala koji traže poboljšano iskustvo sa kacigom, HJC RPHA 12 je postavljen da pruži primamljivu opciju, kombinujući bezbednost, udobnost i stil.

 

Tagovi: