HJC predstavio Miles Morales Spiderman grafiku

Oprema i delovi | 10:24 11.05.2023.

HJC, vodeće ime u inovacijama motociklističkih kaciga, s ponosom predstavlja novu Majls Morales grafiku kao zadivljujući dodatak svojoj RPHA 11 liniji. Ova jedinstvena grafika kacige inspirisana je novim likom u Spejdermen svetu, koji se pojavio nakon smrti superheroja.

Nova grafika stiže u savršenom trenutku za predstojeći film koji će biti objavljen ove godine… sa prepoznatljivim pristupom bojama koji će sigurno impresionirati vozače motocikala i obožavatelje superheroja.

RPHA 11 Miles Morales Graphic ima elegantnu poluravnu crnu bazu sa upečatljivim crvenim akcentima paukove mreže koji krase školjku. Ova prikrivena i moderna boja je čista i jednostavna, ali privlačna za oko, daje hrabru izjavu na putu. Dizajn odaje počast legendarnom liku Spajdermena, dok nudi svež i moderan obrt koji će sigurno skrenuti pažnju gde god da se vozite.

Kao deo HJC RPHA 11 linije, nova grafika se može pohvaliti izuzetnim karakteristikama bezbednosti i udobnosti. Sama kaciga je napravljena od HJC PIM+ školjke, koja kombinuje mešavinu ugljeničnih vlakana, aramida, fiberglasa i organske netkane tkanine za izvanrednu čvrstoću i otpornost na udar.Napredni sistem ventilacije obezbeđuje optimalan protok vazduha za hladnu i udobnu vožnju, dok štitnik za lice protiv grebanja sa UV zaštitom pruža jasnu vidljivost i dodatnu sigurnost.

Grafika je dostupna u širokom spektru veličina. Takođe ima unutrašnju oblogu koja se može ukloniti i prati za dodatnu udobnost i praktičnost. Kaciga ima DOT sertifikat, što je dodatna potvrda njenih bezbednosnih karakteristika.

Za više informacija o novoj grafici, posetite www.hjchelmets.com.

Tagovi: