HJC RPHA 91 Carbon - kaciga male težine i vrhunskih karakteristika

Oprema i delovi | 12:58 27.01.2024.

Za one koji traže kacigu vrhunskog kvaliteta, RPHA serija kompanije HJC se posebno ističe. To se posebno odnosi na model RPHA 91 Carbon koja predstavlja udobnu i bezbednu opciju male težine

Nakon postepene implementacije standarda za kacige ECE 22.06 počevši od 2022. godine, HJC je započeo sveobuhvatnu reviziju svoje linije. U vrhu turing asortimana nalazi se RPHA 91, sada dostupna u elegantnom Carbon izdanju. Ova iteracija predstavlja lakšu i napredniju verziju premijum RPHA 91 kacige, predstavljene 2023. godine, a odlikuje se laganom konstrukcijom kućišta.

RPHA 91 Carbon koristi PIM Evo tehnologiju u svojoj konstrukciji kućišta, što ne samo da smanjuje težinu već i poboljšava zaštitu i sigurnost. Izuzetna svojstva apsorpcije i disipacije karbonskih vlakana doprinose laganom dizajnu kacige, sa težinom od približno 1.600 grama (1,6 kg) za veličinu M. Karbonska školjka je dostupna u četiri veličine, pokrivajući raspon od XS do XXL.Pored svoje lagane konstrukcije i vrhunskih materijala, RPHA 91 Carbon zadržava vrhunske karakteristike standardnog modela. To uključuje ACS ventilacioni sistem, 3D ekran sa demontažom bez alata i Pinlock 120 sočivo bez zamagljivanja.

Kaciga takođe ima sunčani vozit s podesivim podešavanjima za optimalnu udobnost i vid. Za vozače koji nose naočare, unutrašnja pena uključuje izreze, a kaciga je dizajnirana da se prilagodi HJC-ovom pametnom komunikacionom sistemu.

Što se tiče cena i dostupnosti, HJC RPHA 91 Carbon ima različite cene na određenim tržištima,
jer takve cene mogu da variraju u zavisnosti od vaše lokacije. Primera radi, Carbon ima premijum cenu koja počinje od 699,99 evra, za obične verzije. Kaciga se nudi u običnoj crnoj boji, kao i grafičke opcije sa crvenim i belim kombinacijama boja, sa grafičkim varijantama po ceni od 779,90 evra.

Tagovi: