LS2 predstavio novu Advant X Carbon kacigu

Oprema i delovi | 12:50 11.07.2023.

LS2 je svojoj liniji dodao novu sportsko-turing kacigu pod nazivom Advant X Carbon.

Školjka od karbonskih vlakana na Advant X Carbon obezbeđuje laganu konstrukciju koja smanjuje zamor tokom dužih vožnji, težine približno 1.550 grama, u zavisnosti od veličine, sa odstupanjem od oko 50 grama. Kaciga je dobila ECE R22.06 odobrenje, što predstavlja najnoviji bezbednosni standard dostupan na tržištu.

Kaciga ima odličnu spoljašnju ventilaciju sa dva mala otvora za vazduh na gornjem delu, koji omogućavaju efikasno cirkulaciju svežeg vazduha. Veliki ulaz za vazduh poboljšava ventilaciju i pruža hladnu i prijatnu vožnju.Vizir kacige je zaštićen od UV zračenja, štiti oči vozača od štetnih sunčevih zraka i dolazi sa premazom otpornim na ogrebotine koji obezbeđuje dobru vidljivost i izdržljivost, što ga čini pouzdanim izborom u različitim vremenskim uslovima. Vizir je takođe kompatibilan sa Pinlock folijom za zaštitu od zamagljivanja.

Advant X Carbon sadrži EPS postavu višestruke gustine, koja obezbeđuje superiornu apsorpciju udara. LS2 je dizajnirao postavu sa laserskom preciznošću, obezbeđujući precizno i udobno pristajanje za vozača. Postava je obložena hipoalergenskim materijalom, lako se skida i periva je.Najnovija kaciga iz LS2 dolazi sa čeličnom mikrometričnom kopčom za brzo otpuštanje koja obezbeđuje siguran i lak sistem zatvaranja. Štitnik za bradu ima ojačani kaiš koji omogućava jednostavno podešavanje gore i dole. Pored toga, kaciga ima mehanizam za skidanje u hitnim slučajevima kako bi se osiguralo da je u slučaju nesreće ili hitnog slučaja, medicinsko osoblje može brzo i blagovremeno skinuti.

Advant X Carbon je vrhunska kaciga koja nudi vozačima udobnost, sofisticiranost i sigurnost. To dodatno poboljšava reputaciju LS2 kao pouzdanog proizvođača kaciga koji nudi kvalitet, pristupačnost i korisničku uslugu bez presedana.

Tagovi: LS2