Aprilia All Stars - 8 juna na Mizanu

Strane vesti | 15:10 21.02.2024.

Aprilia All Stars događaj se vraća,pružajući ljubiteljima moto sporta jedinstven dan neverovatnih motocikala i legendarnih šampiona.

Staza u Mizanu, subota, 8. jun su datum i mesto koje će fanovi želeti da stave u svoje kalendare i da ih ne propuste. Jedinstvena prilika - potpuno besplatna - da iz prve ruke vidite i uživate u performansama na stazi veličanstvenih Aprilia RS-GP mašina koje učestvuju u MotoGP šampionatu i upoznate vozače.

Kao i uvek, zvezde programa biće vozači Aprilia MotoGP tima, Aleš Espargaro, Maverik Vinjales, Lorenco Savadori, Migel Oliveira i Raul Fernandes.

Šampioni neće biti samo na stazi, već će biti i među navijačima u padoku kako bi proslavili Apriliju, evropski brend sa najviše pobeda u svetskom gran pri šampionatu, čak 297. Uz njih će biti svi velikani istorije Aprilije, predvođeni šestostrukim svetskim šampionom Maksom Bjađijem.

Nešto novo za ovo izdanje biće učešće Jakopa Čerutija i Frančeska Montanarija, sveže sa trijumfalnog debija na Apriliji Tuareg na Africa Eko trci. Čeruti, koji je dominirao na ovoj trci, i Montanari će se takođe sastati sa svojim navijačima u prazničnoj i neformalnoj atmosferi Aprilia All Stars događaja i pokazaće fantastičnu Apriliju Tuareg, vladara pustinje.

Kao i uvek, Aprilia All Stars će biti svestrani festival za fanove i celu porodicu. Padok će neprestano vrviti fantastičnim probnim vožnjama na kojima će entuzijasti moći da provozaju motocikla iz Aprilia asortimana putevima Romanje, potpuno besplatno

Muzika Radija DeeJay obezbediće zvučnu podlogu događaja koji će biti bogat inicijativama, kao što je izložba "Aprilia vista dall’Oriente", sa spektakularnim fotografijama japanskog fotografa Akija Kusudoa, potpunim uranjanjem u svet trka koji govori priča o Aprilijinoj posvećenosti u MotoGP šampionatu.

Uz sve to, Aprilia sprema i pregršt drugih sadržaja.

Tagovi: aprilia, motogp