Ducati i Cardo Systems lansirali novi komunikacioni uređaj

Oprema i delovi | 12:04 16.03.2023.

Ducati i Cardo su se ponovo udružili kako bi lansirali svoj najnoviji komunikacioni uređaj za vozače motocikala, nazvan Ducati Communication System V3 (DCS3).

Nadovezujući se na njihovu prethodnu saradnju, DCS3 je u suštini crveno obojena verzija Cardo Packtalk Neo sistema, koji se un Packtalk liniji nalazi između Slim i Edge modela. Sa dometom od 1,6 km, DCS3 može da poveže do 15 vozača, omogućavajući besprekornu komunikaciju dok su na putu.

Pored povezivanja sa drugim vozačima, DCS3 se takođe može povezati sa telefonom korisnika, GPS-om ili instrument tablom motocikla preko Bluetooth veze. Uz pomoć Mesh tehnologije povezivanja, DCS3 može automatski da napusti i ponovo se pridruži grupama, bez potrebe za intervencijom korisnika.

DCS3 dolazi s baterijom koja može da traje 13 sati, a za potpuno punjenje joj treba svega dva sata. Za one u žurbi, 20 minuta punjenja može da obezbedi do dva sata razgovora. Ažuriranja softvera za DCS3 mogu se lako preuzeti i instalirati preko USB-a ili aplikacije Cardo Connect.

Iako Ducati još uvek nije potvrdio cenu DCS3, Cardo Packtalk Neo i njegova cena od 369,95 evra može poslužiti kao indikator. DCS3 je već dostupan u Ducati dilerima, iako još nije dostupan za kupovinu onlajn.

Za one koji nisu znali, Cardo Systems proizvodi komunikacione sisteme za vozače motocikala od 2004. godine, a Ducati Communication System V3 kompanije Cardo je treći proizvod koji je proizašao iz uspešnog partnerstva dve kompanije. Sa svojim nizom funkcija i dizajnom koji je jednostavan za korišćenje, DCS3 će sigurno biti hit među entuzijastima motocikala koji žele da ostanu povezani dok su na putu.

Tagovi: ducati, Cardo