AGV otkrio novu Pista GP RR Oro ekskluzivnu kacigu

Oprema i delovi | 13:10 14.10.2023.

Italijanski proizvođač kaciga AGV je predstavio ograničenu seriju koja će sigurno privući pažnju - AGV Pista GP RR Oro. Ova ekskluzivna kaciga, koja nosi ime po italijanskoj reči za 'zlato', kombinuje čuveni dizajn Pista GP RR sa dpdirom metalik elegancije. S obzirom da će biti dostupno samo 3.000 jedinica, ovo je ostvarenje snova za prave kolekcionare.

Pista GP RR Oro nadograđuje uspešnu liniju kaciga Pista GP RR, sa nizom inovativnih karakteristika koje zadovoljavaju najzahtevnije motocikliste. Školjka, dostupna u četiri različite veličine, pažljivo je izrađena od 100% ugljeničnih vlakana, obezbeđujući maksimalnu čvrstoću i zaštitu. Motociklisti koji posebnu pažnju posvećuju bezbednosti će ceniti homologaciju za bezbednost ECE 22.06, FIM i DOT, što potvrđuje da ova kaciga ispunjava stroge međunarodne standarde.

Motociklisti će ostati udobni i sveži tokom svojih putovanja zahvaljujući integrisanim metalnim ventilacionim otvorima. Osim toga, kaciga je dizajnirana za duža putovanja sa sistemom za hidrataciju, omogućavajući vozačima da ostanu osveženi bez skidanja kacige. Takođe se ponosi titanijumskim D-prstenovima za sigurno pričvršćivanje i impresivnom niskom težinom od samo 1.450 grama, što smanjuje zamor tokom dugih vožnji.Jedna od istaknutih karakteristika je Ultra Vision vizir debljine 5 mm, koji pruža kristalno jasan pogled na put ispred. Ono što izdvaja AGV Pista GP RR Oro je sistem prilagodljivog pristajanja. Prepoznajući da je svaka glava vozača jedinstvena, ovaj sistem omogućava korisnicima da izaberu idealnu debljinu postave za različite delove unutar kacige. Bez obzira da li vam trebaju tanje ili deblje obloge za obraze, obloga na vrhu glave ili na zadnjem delu vrata, AGV se pobrinuo da ova kaciga pruža savršeno pristajanje, slično tehnologiji iz MotoGP-a.Kao dodatak njenoj ekskluzivnosti, AGV Pista GP RR Oro se ponosi posebnim matiranim metalnim završetkom na AGV logotipu, ističući premijum estetiku kacige. Vozači takođe mogu izabrati da prikače mat crni Pro spojler za dodatnu aerodinamiku i stil. Vizir dolazi sa Max Vision Pinlock sočivom, obezbeđujući vožnju bez zamagljivanja, a mehanizam za rad vizira je napravljen od izdržljivog metala, što je svedočanstvo o posvećenosti AGV-a kvalitetu.

Sada, ključno pitanje za vozače koji žele da nabave ovu limitiranu lepoticu - cena i dostupnost. AGV Pista GP RR Oro je dostupna za kupovinu putem zvaničnog AGV sajta po ceni od 1.815 evra.


Tagovi: AGV, motogp